Breaking news

Monica Anghel și-a lansat piesa Tic-Tac, compusă de fratele ei – VIDEO

Monica Anghel a lansat, vineri, la Europa FM, cel mai nou single al ei „Tic Tac”, în emisiunea „Deșteptarea”, piesă compusă de fratele ei, Alexandru Anghel.

monica anghel - alexandru anghelMonica Anghel a plâns de emoție și de bucurie și a spus că asta e o relansare a ei în muzică.

„Aceasta este să-i spunem… o nouă relansare a mea, pentru că de multă vreme n-am mai scos o piesă! Am niște emoții groaznice, așa cum am avut la Cerbul de Aur. Atunci am avut senzația că paralizez de emoție. Nu știu cum am reușit să cânt atunci, emoțiile au fost cumplite! Am emoții pentru că atunci când cânt live vreau să se audă ca și pe CD. Piesa este inspirată din viața mea, singura excepție este partea în care se spune că …șefu-i rău, dar nu i-o zici. Nu e cazul meu, din fericire – aici suntem o mare familie”, a mărturisit Monica, înainte de a cânta live noua ei piesă.

Pe lângă apariţiile pline de culoare la TV şi energia pe care o debordează în fiecare dimineaţă la Europa FM, alături de Vlad Petreanu şi George Zafiu, Monica Anghel nu a uitat nicio clipă de dragostea ei pentru muzică, aşa că artista lucrează intens la piese noi, pe care le pregăteşte în cel mai mic detaliu.

„Nu știu dacă este foarte important să cânți perfect, ci să transmiți emoție, pentru că arta înseamnă emoție. Muzica ține de trăirile interioare ale fiecărui artist”, a spus Monica.

Este prima colaborare a Monicăi Anghel cu fratelei în calitate de interpret-compozitor.

“Alex este foarte talentat și sunt foarte fericită că a făcut o piesă atât de frumoasă pentru mine”, spune Monica. Aceasta nu este prima compoziție muzicală a lui Alexandru Anghel, este însă primul cântec pe care i l-a încredințat surorii sale. “Tic-Tac” este inspirat din viața mea, pentru că eu dimineața devreme, când plec de acasă, obișnuiesc să dau muzica tare în mașină… Și aleg muzica în funcție de starea pe care o am. De exemplu, când sunt nervoasă, ascult Mozart”, povestește Monica .

Alexandru Anghel a absolvit Facultatea de Arte și este pictor, însă cochetează cu muzica de mai multă vreme. De altfel, Monica și Alexandru Anghel au lansat acum patru ani albumul „On My Way”, care cuprinde douăsprezece piese celebre pe care cei doi frați le cântă în duet.