Breaking news

Monica Anghel nu vrea să afle sexul copilului, decât la naștere

Monica Anghel a declarat pentru “Știrile Kanal D”, de la ora 19.00, că își dorește ca sexul copilului pe care îl poartă în pântec, să rămână o necunoscută până în momentul nașterii.

monica anghelCelebra interpretă, Monica Anghel, în vârstă de 39 de ani, este însărcinată în luna a patra și a decis să nu afle dacă va avea băiat sau fată pentru a-și confirma sau infirma la momentul nașterii bănuielile de acum: Nu știu ce va fi, adică n-am confirmarea… eu simt că este băiat, și de-asta nu vreau să am confirmarea. Vreau să văd dacă ceea ce simte o mamă atunci când are un prunc acolo, e adevărat sau nu. Vreau să mi se confirme lucrul astă. În orice caz, până în momentul în care voi naște, n-o să știu cu siguranță sexul copilului” a declarat Monica Anghel pentru Știrile Kanal D.

Monica trăieste o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an alături de un ofițer SPP, iar copilul, spune ea, a venit ca o binecuvântare de la Dumnezeu: “Îmi luasem gândul că vreodată se va mai întâmpla așa ceva. Și uite că așa a vrut Dumnezeu. Cred din două motive că s-a întâmplat lucrul ăsta. Se spune întotdeauna că într-o familie, când se duce cineva, vine un membru nou. Și anul trecut l-am pierdut pe bunicul meu- tatăl tatălui meu și apoi pe bunica mea- mama mamei mele”.