Breaking news

Mirii săptămânii din casa Mireasă pentru fiul meu, au intentat divorţ!

Ieri, telespectatorii au fost martorii unei despărţiri de senzaţie, în direct, în timpul emisiunii Mireasă pentru fiul meu, de la Antena 1.

mireasa pentru fiul meuOana şi Viorel, protagoniştii celui mai poaspăt cuplu format în emisiune şi, deopotrivă, cel mai controversat, şi-au spălat lucrurile în public şi au ajuns la concluzia că nu îşi mai pot continua relaţia, spre dezamăgirea miilor de susţinători.

De aceeaşi părere este şi doamna Aurica, mama lui Viorel, aceasta fiind cea care l-a sfătuit să încheie relaţia cu Oana.

Ca o ironie a sorţii, conflictul dintre cei doi a pornit chiar de la numărul impresionant de susţinători, care i-au adus pe aceştia în fruntea clasamentului voturilor: Viorel este de părere că datorită lui Oana a fost desemnată mireasa săptămânii trecute, în vreme ce Oana consideră că ea este cea care l-a ridicat pe Viorel în cohii celor de acasă, mai ales că Viorel este nou intrat în competiţie.

Dacă dragostea va reuşi să învingă orgoliul celor doi concurenţi, rămâne de văzut zilele acestea, la Mireasă pentru fiul meu.