Mircea Sandu reales

sanMircea Sandu a câştigat lupta pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, învingându-l pe contracandidatul său Constantin Iacov. Naşu’ a obţinut 192 de voturi, din totalul de 259 exprimate, depăşindu-l clar pe Iacov, care a strâns doar 67 de voturi. Sandu a obţinut astfel al 6-lea mandat ca şef al fotbalului românesc.

Mircea Sandu: “Sunt bucuros pentru rezultat. Proiectul pe care l-am prezentat cred că i-a convins pe cei care m-au votat. Vreau să candidez și în 2014, atunci va fi ultima mea candidatură. Nu stiu dacă Gică Popescu ar fi avut mai multe șanse, cert este că nu i-a ieșit boicotarea alegerilor, pentru că astăzi au lipsit doar 5 oameni. În fotbal este dezastru, dar nu este Federația vinovată.”

Învinsul de astăzi s-a declarat nemulţumit de rezultat, acuzându-l pe Mircea Sandu de lucruri murdare.Dacă alegerile s-ar fi desfășurat în aprilie, altul ar fi fost rezultatul. În aceste condiții, nu este nicio surpriză. A fost o totală lipsă de fair-play, eu am fost lăsat să-mi prezint progarmul în doar 5 minute. Sandu este un om bolnav, trebuie să se trateze. Următoarele alegeri cred că vor fi mai devreme decât se așteaptă ei.”

Nico Mincu

>