Breaking news

Mihai Bobonete s-a întrecut cu tatăl său la pescuit de cinci stele

Despre Mihai Bobonete se știe că este un actor super talentat dar și că are o pasiune foarte mare pentru pescuit. Weekendul trecut comediantul a avut un partener pe măsură : s-a întrecut în deltă alături de tatăl său la Cupa Cetățenilor Particulari de la Lebăda Luxury Resort Spa. Bobo a luat bătaie maximă de la senior care a prins cea mai mare captură.

A făcut senzație pe facebook când și-a postat o poză cu o captură uriașă. Mihai Bobonete este pasionat de pescuit iar atunci când nu filmează pentru celebrul serial ”Las Fierbinți”, de la PROTV, se relaxează prinzând pește.

Weekendul trecut s-a desfășurat Cupa Cetățenilor Particulari  la Lebăda Luxury Resort and Spa, în deltă, așa că nu a ratat-o, mai ales că I s-a alăturat și colegul de platou Mihai Rait, alias ”Dorel”, dar și Sorin Bontea și rapperul Guess Who.

În concurs s-au înscris 20 de echipe. Totuși, Bobo a avut ceva emoții și asta pentru că a avut un partener de temut. Este vorba despre tatăl său cu care se poate spune că s-a duelat cot la cot pe parcursul celor trei zile. Bineînțeles, câștig de cauza a avut seniorul care a luat două premii: cea mai mare captură și locul 2 ! ”Sunt fericit, am luat bătaie de la tata”, ne-a spus Mihai Bobonete. Mihai Rait a participat și el, dar a câștigat..experiență.

 A fost o competiție interesantă, presărată cu multe glume, și un ospăț de lux, pentru că reprezentanții Lebăda Luxury Resort and Spa le-au făcut o surpriză echipelor și au organizat un ponton plutitor, cu mâncare și băutură de 5 stele: homar, icre negre, roșii, hamsie marinate, puișor bio la rotisor, cârnați de casă cu carne din carmangeria proprie și multe alte bunătăți.

>