Breaking news

Mama FNI, s-a mutat la ţară şi creşte găini

Fosta directoare a FNI, Ioana Maria Vlas, s-a apucat de crescut găini în comuna Noul Român.

După ce a scăpat de închisoare, Ioana Maria Vlas s-a refugiat la ţară, în localitatea Noul Român din judeţul Sibiu.

Zilnic, Vlas hrăneşte găinile, merge la pescuit sau se ocupă de plantaţia de arbori paulonia.

Am venit acum patru luni, împreună cu o prietenă de-a mea, pictoriţa Monica Vasiuc din Cluj. Ea şi-a pus o plantaţie de arbori paulonia şi are un conac, pe care şi-ar fi dorit să-l transforme într-un centru de terapie alternativă, dar nu dispune de fonduri. Eu nu am venit cu gândul să mă mut aici, dar pur şi simplu m-am îndrăgosit de acest loc şi am rămas să locuiesc în casa Monicăi“, a declarat  Maria Vlas pentru ziarul Adevărul.

La pescuit pleacă pe la ora 6.30 şi se întoarce în jur de ora 11.00. Dacă prinde peşti mici îi dă la găini, air pe cei mari îi găteşte. În restul timpului Vlas scrie la calculator două cărţi pe care le-a scris de mână în timp ce se afla în puşcărie.

Mama FNI declară că s-a întors în România pentru a-şi ispăşi păcatele.

Ştiu că am greşit şi îmi foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu eludez adevărul şi recunosc tot ceea ce am făcut. Sunt un om tare. Din punct de vedere spiritual, am fost liberă după ziduri şi gratiile au fost iluzorii. Sincer, mă simţeam mai bine în puşcărie, pentru că acum trebuie să-mi gestionez o libertate pe care acolo nu o aveam“, a mai spus Ioana Maria Vlas.

 

 

 

 

 

 

>