Breaking news

Madonna a donat 250.000 de dolari pentru victimele din Haiti

loading...

madonnaCelebra cântăreaţă a donat 250.000 de dolari pentru a ajuta Haiti, ţara devastată marţi de un cutremur cu magnitudinea de 7 grade.

“Rugaciunile mele se indreapta spre poporul din Haiti. Nu îmi pot imagina durerea imensă şi suferinţa haitienilor”, a declarat vedeta într-un comunicat de presă. Aceasta a adăugat că a oferit aceşti bani asociatiei Partner’s in Health, una dintre principalele organizatii medicale din Haiti, pentru a ajuta victimele cutremurului.

Madonna nu este singura vedetă care s-a mobilizat pentru a ajuta Haiti. Brad Pitt si Angelina Jolie au anuntat ca au donat un milion de dolari, iar actorul American, George Clooney, va prezenta la MTV un teledon pentru strangere de fonduri.

Cântăreţul de origine haitiana Wyclef Jean, care a mers la faţa locului, a reuşit să strângă doua milioane de dolari, prin SMS.

România s-a alăturat şi ea statelor care vor să  sprijine victimele seismului, prin lansarea campaniei “Ajutor pentru Haiti”. Campania constă în colectarea de fonduri online şi direct, în conturile deschise special, dar şi prin punerea la dispoziţia populaţiei a serviciului de restabilire a legăturilor de familie, cu rudele aflate în Haiti, prin mesaje de Cruce Rosie.  

Seismul de marţi s-a soldat cu aproximativ o suta de mii de morti si a provocat pagube materiale uriase.

Cristina Nenciu

loading...