Breaking news

Luluța, fă dreptate până la capăt. Pune-i cătușele și lui Băsescu

Madam Luluța, alias șefa DNA, crește-n popularitate precum coca la dospit. După vendeta națională cu avalanșa de cereri de urmărire și arestare penală a Elenei Udrea, era de așteptat ca și popularitatea și notorietatea lui Kovesi să explodeze în rândul populației avide de justiția independentă. Însă totul va rămâne doar o campanie de PR marca DNA, dacă madam Kovesi nu îl va plimba pe la sediul instituției, și pe măritul Traian Băsescu care a făcut-o șefă peste procurori iar în 2012, prea mărită la DNA.

sebi popescuToate drumurile șpăgii luate de Elena Udrea, Dorin Cocoș, Alina Bica, Gabriel Sandu, Sergiu Diacomatu, Ana Maria Topoliceanu, Ștefan Lungu și compania, au ajuns la Traian Băsescu, la campania electorală a acestuia.

Însă, cu toate astea, nimeni nu se atinge de Traian Băsescu, deși nu mai beneficiază de imunitate de trei luni de zile. Însă, madam Kovesi se pare că încă nu are ”curajul” de a se atinge de Băsescu, zici că e sfântul sfinților și nu vrea să facă un sacrilegiu.

Potrivit anchetei DNA, Elena Udrea este arestată acum pentru fapte comise în anul 2011. Adică acum patru ani de zile. În mod logic și firesc apare întrebarea: ”Ce au făcut până acum instituțiile independente ale statului de drept din România???”, adică DNA, SRI, Parchetul General, DIICOT??? Unde au fost în ultimii patru ani de zile??? Au dormit cumva în post? Sau au fost complici la jaful comis de Udrea și Băsescu???

Răspunsul ni l-a oferit Traian Băsescu, în campania electorală din 2014, când a spus la B1 TV că ”nu degeaba a protejat-o pe Udrea zece ani de zile!!” Protejând-o pe Udrea, și-a protejat „investiția”.

Cu alte cuvinte, nimeni nu s-a putut atinge de un fir de păr blond al Elenei Udrea pentru că avea imunitate extinsă de la Băsescu.

În timp ce pe toate televiziunile urla în gura mare cum apără el justiția și statul de drept, în realitate Băsescu patrona un grup mafiot care jefuia țara în fiecare zi, cu complicitatea instituțiilor statului de DREPȚI.

Oricât PR și anchete penale pe repede înainte ar face Luluța, tot rămâne cu multe semne de întrebare de-asupra capului precum bigudiurile din anii comunismului. Madam Kovesi trebuie să spună ce a păzit atâția ani și de ce nu și-a făcut treaba pentru care a fost pusă în funcție.

Își va putea spăla ”păcatele” dacă, cât de curând, îl va plimba pe la DNA, cu cătușele la mâini și pe sfântul și neprihănitul Traian Băsescu!!! Dacă Luluța are sânge în instalații, va face dreptate până la capăt!. Până acum doar a zugrăvit gardul ca să nu vedem leopardul!!!