Logitech a lansat noul Logitech Speaker Lapdesk N700

Logitech a lansat primul produs din categoria accesorii all-in-one laptop, cu sistem audio şi ventilator integrate.

Spre deosebire de boxele laptopului, Logitech Speaker Lapdesk N700 dispune de două boxe de înaltă definiţie integrate cu două boxe de înaltă performanţă de doi inci. Conceput special pentru laptopuri, boxele stereo sunt poziţionate pe lateralele laptopului, pentru a oferi un sunet bogat şi bass puternic. Datorită conexiunii printr-un singur cablu USB, noul produs elimină multitudinea de fire şi de nevoia de a conecta şi muta boxe externe.

Logitech Speaker Lapdesk N700 îi permite utilizatorului să se relaxeze, chiar şi atunci când lucrează. Pe canapea sau în pat, unghiul de vizualizare a ecranului şi baza suportului îl ajută pe acesta să stea într-o poziţie mult mai confortabilă. În acest timp, un ventilator silenţios şi eficient ajută la eliminarea căldurii din zona picioarelor.

Logitech Speaker Lapdesk N700 este simplu de instalat şi utilizat, fără să implice instalarea unui software sau schimbarea bateriilor. Iar pentru ca totul să fie la îndemână, sistemul oferă control al volumului pentru boxele şi tastele On/Off pentru ventilator.

Logitech Speaker Lapdesk N700 va fi disponibil în Europa începând cu luna martie la un preţ recomandat de 69,99 Euro.

Alexandru Vasile

>