Breaking news

Livia Stanciu, șefa Înaltei Curți, se pupă pe bot cu procuroarea Kovesi

loading...

Livia Stanciu, întâia judecătoare a României, întrucât este Președinta Înaltei Curți, a ridicat-o în slăvi pe procuroarea șefă de la DNA, Laura Codruța Koveși. Așa ca de la fostă procuroare comunistă la actuala procuroare băsistă.

sebi popescuLivia Stanciu a început să țină joi, în fața sediului CSM, la microfoanele televiziunilor, lecții despre morală, deontologie profesională și viață privată.

După ce a precizat faptul că a fost plecată din țară la momentul în care Bercea o acuza că a luat șpagă, Madam Livia a ridicat-o în slăvi pe Kovsei pentru că a dat în judecată Antena 3, pe motiv că i-a afectat viața privată.

Păi stimată doamnă Livia, dacă zici cu gurița matale că nu ai fost în țară, ce te afli în treabă să spui că urât, urât, că televiziunile difuzează imagini cu Bercea care spune că tu și Kovesi ați luat șpagă, dacă tu nu ai văzut ce s-a difuzat??

Madam Livia este la bază o fostă procuroare comunistă, educată și instruită să acuze. Peste noapte, s-a făcut judecător și simulează că împarte dreptatea în România.

Stimată prim judecător al României, ar trebui să pleci val vârtej de la Înalta Curte după ce în mod public, și în direct pe toate televiziunile de știri te-ai apucat să fraternizezi pe față cu șefa DNA.

Păi unde mai există separația actorilor principali în justiție și imparțialitatea???? Cum mai pot crede eu, cetățean de rând, care muncesc 12 ore pe zi, ca să plătesc taxe la stat, ca tu să îți iei salariul și să împarți dreptatea în țară, că o să fii corectă și obiectivă, când tu lauzi DNA și pe șefa acesteia???

Madam Livia își dă arama pe față și spune cu subiect și predicat că este aliata DNA și că o iubește la nebunie pe Kovesi și că tot ce fac în laboratoarele DNA, este minunat.

Din păcate, o astfel de individă, care pozează în judecătoarea imaculată, în realitate este doar o unealtă a regimului Băsescu. Livia Stanciu împarte dreptatea după cum i se cere, nu după cum spune legea. În România nu avem justiție onestă. În România totul a fost făcut praf de regimul Băsescu, Ponta, Antonescu, Năstase și care au mai fost pe la butoane. Toate instituțiile statului român sunt afectate de corupție. Și toate funcționează la comandă politică, nu potrivit legii și firii.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>