Breaking news

LG lansează noul GT540 la CES 2010

LG GT540 este un smartphone pentru începători ce a fost conceput special pentru accesul rapid şi simplu la reţelele sociale virtuale.

LG a vrut să pună Facebook , Twitter sau Bebo la îndemâna oricui, prin intermediul acestui terminal operat cu ajutorul OS-ului Google Android. Este un „smartphone pentru începători” după cum îl numesc cu respect chiar producătorii. Aspectul exterior confirmă acest lucru, iar dintre specificaţii nu iese în evidenţă decât memoria ce poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul cardurilor microSD. LG GT540 are o cameră modestă de 3 megapixeli care nu surprinde decât prin funcţia Auto Focus.

Nu sunt de omis aptitudinile sale de redare a formatelor DivX sau WMV, pentru momentele când nu aveţi chef de socializat online. Telefonul vine cu un manager SNS integrat, ce ajută la rapiditatea cu care te poţi conecta pe reţelele virtuale, însă nu se spune nimic despre tastatura virtuală a telefonului. Presupun că LG nu se aşteaptă ca utilizatorii să scrie pe Twitter din tastele lui.

Telefonul va fi lansat la nivel global din luna aprilie a acestui an, aşa că deocamdată staţi pe Facebook ca şi până acum.

>