Breaking news

Laura Bretan a câștigat sezonul 6 al concursului tv Românii au talent – VIDEO

Laura Bretan, românca născută în SUA, care la 13 ani cântă operă într-un mod uluitor, a cucerit vineri seară, finala Românii au talent de la Pro TV. Românca este calificată și în semifinala Americanii au talent unde a ajuns grație ”Butonului de aur” apăsat de jurata Mel B.

laura bretan - romanii au talentLaura Bretan a cucerit cu vocea ei și publicul din România. După ce a făcut senzație în audiții la Americanii au talent unde un jurat a trimis-o direct în semifinale, vineri seară, Laura a câștigat concursul Românii au talent de la PRO TV.

Laura a fost aleasa publicului român din cei 16 finaliștii ai sezonului cu numărul şase: Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Prună, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici şi Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju şi Fraţii Adrian.

Finala “Românii au talent” a fost incendiară, iar publicul şi-a votat favoriţii!

“După 20 şi ceva de ani de televiziune e cea mai frumoasă scenă cu cei mai frumoşi şi mai talentaţi oameni pe care i-am văzut vreodată”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Florin Călinescu le-a transmis concurenţilor că “românii sunt o sursă inepuizabilă de talent” şi că suntem un popor minunat.

Andi Moisescu a declarat că în acest sezon avea nevoie de patru butoane aurii, dar şi că se declara norocos că a întâlnit-o pe Laura Bretan.

Aflată la al şaselea sezon “Românii au talent”, Andra le-a mulţumit tuturor pentru talentul pe care l-au pus în scenă.

Cei trei concurenţi care s-au aflat pe primele trei poziţii în clasamentul final au fost Laura Bretan, Nadia Budurusi şi Fraţii Adrian.

Pe locul trei în preferinţele publicului s-a aflat Nadia Budurusi, în timp ce pe locul doi s-au clasat Fraţii Adrian.

Marele câştigător al sezonului 6 “Românii au talent” şi al premiului în valoare de 120.000 de euro oferit de Telekom este Laura Bretan.

Clasament final Românii au talent 2016: Locul 1: Laura Bretan, Locul 2: Frații Adrian, Locul 3: Nadia Buduruși, Locul 4: Mara Prună, Locul 5: Manuel Chivari, Locul 6: Anisia Gafton, Locul 7: Rustin Dust, Locul 8: Andrei Surdu, Locul 9: Florin Zgăvârdici și Constantin Bardan, Locul 10: Lifestyle, Locul 11: Resciebelle Santiago, Locul 12: Florin Bontea, Locul 13: Cezara Blioju, Locul 14: Cristian Zlatan, Locul 15: Bruce & Istvan, Locul 16: Free Balance.

Pe 31 mai, Laura a făcut senzație la „Americanii au talent”, unde a impresionat juriul până la lacrimi și a primit „butonul de aur” care a dus-o direct în seminifala concursului.

Îmbrăcată la fel ca la audiţiile din România, unde în seara aceasta apare în marea finală, Laura a interpretat impecabil pe scena „Americanii au talent”, unde abia a început sezonul 11, „Nessum dorma”, arie făcută celebră de legendarul tenor  Luciano Pavarotti.

Prestația ei nu doar că a dus-o în semifinală, primind primul buton de aur din sezon, dar ea i-a redus instant la tăcere pe jurații impresionați până la lacrimi și a șocat întreg mamapondul.

Publicații din Franța, Norvegia, Italia, Spania, Israel sau Argentina au doar cuvinte de laudă la vocea incredibilă a micuței. „ Maria Callas trăiește”, au scris și internauții, imediat pe rețelele de socializare, iar asemănarea fetiței cu renumită soprană a fost subiliniată și de jurnaliști din întreaga lume. Aceștia au notat că dacă cea mai mare cântăreață de operă, Callas, sau pianista și soprana finlandeză, Tarja Turunen, s-ar fi reîncarnat, cu siguranță au revenit la viață în trupul acestei fetițe cu voce de aur. „Maria Callas s-a reîncarnat în ea”, au scris aceștia.

Simon Cowell a recunoscut că nu a mai avut, până acum, un concurent cu o voce atât de remarcabilă. „Nu am mai auzit aşa ceva în toţi anii de când fac acest show. Serios. Este incredibil. Ceea ce face ca totul să fie şi mai frumos este faptul că eşti o persoană atât de drăguţă… atât de umilă. Nici măcar nu ştii cât de uimitoare eşti„, a spus juratul.

Cea care a apăsat butonul de aur după ce a auzit-o pe Laura Bretan cântând a fost cântăreaţa Mel B. „Cred că acest show îţi va schimba viaţa complet şi eu voi începe să-ți schimb viaţa chiar acum„, a spus fosta cântăreaţă a legendarei trupe Spice Girls.

>