Breaking news

La ce ofiţeri acoperiţi din justiţie făcea referire Băsescu!? Cumva la Kovesi şi Livia Stanciu!?

loading...

Băsescu a început să dea din casă în prima zi din Săptămâna Patimilor. A început să pomenească de ofiţerii acoperiţi din justiţie care dau sentinţe la comanda serviciilor.

sebiTraian Băsescu calcă în picioare justiţia pe care spune că a reformat-o în zece ani de zile. Fostul Preşedinte al României s-a apucat să pomenească luni seară la B1TV, de spionii acoperiţi din justiţie, deghizaţi în judecători şi procurori care dau sentinţe la ordinele serviciilor.

Acum că are iubita în puşcărie şi că butoanele din justiţie nu mai răspund la comenzi, Băsescu a început să dea din casă spunând că există ofiţeri acoperiţi printre judecători şi procurori. Cu alte cuvinte, Băsescu confirmă ceea ce se vehicula prin presă, de ani de zile, că există securişti în justiţie care fabrică dosare şi arestează şi bagă oameni la puşcărie la comanda serviciilor.

După ce a spus de ofiţerii acoperiţi din justiţie care execută ordine, Băsescu a pomenit numele lui Kovesi şi pe cel al Liviei Stanciu. Băsescu le-a criticat pe cele două pentru că împreună comit abuzuri şi a ţinut să precizeze faptul că ele au ajuns acolo datorită lui. Întrebat de Ion Cristoiu de ce nu le sună personal ca să le reproşeze asta, Băsescu a spus că îi e silă.

Aşadar creaţiile lui nu îi mai execută ordinele şi lui Băsescu i se face silă.

La cine oare să fi făcut referire Băsescu cu privire la ofiţerii acoperiţi din justiţie?! Cumva la Laura Codruţa Kovesi şi Livia Stanciu?! Cumva cele două sunt ofiţeri sub acoperire ai SRI şi execută ordinele lui Coldea?!

Dacă Elena Udrea va fi trimisă în arest la domiciliu, atunci este clar ca lumina zile că şantajul mediatic făcut de Băsescu la B1TV a dat roade şi că mesajul transmis de el a fost receptat de cine trebuie.

loading...