Breaking news

Justiția ”independentă” din România, ”lucrează” din plin în favoarea lui Băsescu

Pentru că timp de zece ani a ”apărat” justiția, Băsescu culege roadele muncii sale. Frățiorul său care s-a înrudit cu interlopii și mai apoi le-a înscenat flagrant ca să nu le mai dea mormanul de bani luați cu promisiunea că-l scapă pe Bercea de pușcărie, a fost trimis de justiția independentă din România, în arest la domiciliu.

sebi popescuOdată încheiată campania electorală și pentru că jocurile i-au ieșit perfect lui Băsescu, justiția a stabilit că după cinci luni de pârnaie, Mircea Băsescu merită un cadou de ziua lui, oferit cu 24 de ore înainte de a împlini 61 de ani.

Cadoul oferit de Curtea de Apel Constanța lui Mircea Băsescu a fost arestul la domiciliu. Așa da cadou zic și eu din partea justiției române, după ce în urmă cu o săptămână, Marian Căpățână, complicele lui Mircea Băsescu, spunea judecătorului că fratele președintelui se sfătuia cu acesta cum să facă cu familia interlopului care cerea banii înapoi.

Marian Căpățână a spus că Mircea Băsescu a înscenat flagrantul cu DNA, membrilor familiei Anghel, ca să scape de ei și să nu le mai dea banii.

Adică Traian Băsescu știa foarte bine pentru ce a luat banii fratele său, cât a luat și că a fost filmat. Și în loc să îi spună să dea banii înapoi, pentru că nu s-a scos din închisoare pe Bercea, Traian Băsescu i-a spus fratelui său să asmută DNA pe ei și să scape astfel de restituit banii.

În loc de cercetare extinsă, percheziții la casa din Constanța pentru a găsi banii reclamați de familia lui Bercea, DNA, dă voie lui Mircea Băsescu să meargă în arest la domiciliu pentru bună purtare.

Tot în aceeași zi, justiția din România a decis că Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, să stea după gratii, deși a fost arestat pe nedrept, în urma flagrantului înscenat de Mircea Băsescu.

Fratele lui Băsescu i-a chemat pe Izaura Anghel și pe soțul ei, la Constanța sub pretextul că le dă banii, dar în loc de bani, le-a făcut flagrant cu DNA și i-a băgat la închisoare.

Adică și cu banii luați și băgați la zdup, că așa e cu justiția independentă patronată timp de zece ani de zile de Traian Băsescu.

DNA și Kovesi stiau de banii luați de Mircea Băsescu de la Bercea Mondial încă din februarie 2011, când procurorul Eugen Iacobescu de la Slatina a dat totul în vileag. Numai că a fost rapid mazilit la ordinele lui Băsescu, puse în practică de locotenentul Kovesi care rapid a luat dosarul lui Iacobescu și l-a forțat să se pensioneze, trecându-l astfel pe linie moartă.

Mormanul de bani de la Bercea Mondial, circa două milioane de euro au ajuns după spusele interlopului, la Mircea Băsescu și de aici la Traian Băsescu. Dar și la Livia Stanciu, șefa Înaltei Curți de Casație și Justiție, dar și la Kovesi, pe atunci procuror General al României. Deci cum să se facă dreptate în România când Livia Stanciu și Koveși, pionii justiției independente din România, mătrășesc dosarul lui Traian Băsescu și mai primesc și foloase necuvenite de la Bercea Mondial?!

Parcă în Constituția României spune că ”Nimeni nu e mai presus de lege”. Numai că una scrie și alta se întâmplă în realitate. Băsescu e atât de corupt încât pe unde calci în urma lui, țâșnește corupția precum un puroi.

Dacă asta e anchetă penală, dacă asta e justiție corectă în România, atunci eu cu siguranță sunt Papa Pius de la Roma.

>