Breaking news

Justiția din România a murit azi. DNA a învins!!! Trăiască Kovesi!!!

loading...

De azi, România nu mai are justiție. DNA a reușit să îngenuncheze definitiv justiția ”independentă”. Deși au fabricat un dosar la comanda Liviei Stanciu, iar mai apoi ”șantajista” a fost achitată de Curtea de Apel București, azi, totul s-a anulat și Mariana Rarinca, după 6 luni de pușcărie, se îndreaptă cu pași repezi, din nou în spatele gratiilor. Și toate astea pentru că ”sistemul” a reacționat și își apără REGINA!!!

sebi popescuAzi se constată oficial, DECESUL JUSTIȚIEI INDEPENDENTE DIN ROMÂNIA. Nu mai avem justiție, avem doar comanda DNA. Judecătorii sunt obligați să joace după cum le cântă DNA.

Deși abuzurile DNA în cazul Rarinca și traficul de putere exercitat de Livia Stanciu ca să scape de plata datoriilor către amărâta care-i plătise din propriul buzunar facturile, se vede de pe LUNĂ, s-au găsit judecători obedienți și cu frică de DNA care să întoarcă sentința.

Să ajungi să anulezi o decizie definitivă și irevocabilă dată de Curtea de Apel București pe motiv că judecătorul Risantea a avut un schimb de păreri verbale cu Livia Stanciu în cadrul unui interviu susținut la CSM, este de-a dreptul HALUCINANT!!!

Decizia de azi a judecătorilor de la Curtea de Apel care au decis să accepte cererea DNA și să rejudece dosarul Marianei Rarinca, nu este doar abuzivă, ilegală și imorală, este extrem de nocivă pentru justiția română și pentru întreg sistemul judiciar.

De azi nu mai suntem stat de drept. De azi nu mai avem nicio justiție. Avem doar ce vrea DNA și Livia Stanciu. Și cele două ”instituții ale statului de drepți”, vor ca Mariana Rarinca să putrezească în închisoare doar pentru că a îndrăznit să-și ceară banii de la Livia Stanciu.

Decizia de azi a Curții de Apel ne arată putreziciunea sistemului judiciar și faptul că judecătorii nu iau decizii în baza legii, ci în baza a ce li se cere de către DNA și Livia Stanciu.

Șefa judecătorilor din România și-a făcut singură dreptate în justiție, prin intermediul altor colegi de breaslă.

În ciuda faptului că mega scandalul cu Rarinca a devenit unul național și chiar a fost relatat de presa internațională, ”sistemul” și-a arătat puterea și indiferent de ce spune opinia publică, merge până în pânzele albe ca să-i spele reputația Liviei Stanciu.

Azi am văzut clar și fără dubii cum o decizie definitivă și irevocabilă poate fi anulată peste noapte, la comanda DNA. Este de așteptat ca ”sistemul” să o execute pe biata femeie care a pătimit deja șase luni după gratii, complet nevinovată.

După decizia de azi, Curtea de Apel a stabilit ca primul termen de rejudecare a dosarului să fie mega rapid, adică pe 21 august. Așadar, când e vorba de Livia Stanciu, justiția din România judecă cu viteza luminii.

În loc să fie dată afară în șuturi de la Înalta Curte pentru măgăria pe care a făcut-o în complicitate cu DNA, ”sistemul” i-a triplat salariul Liviei Stanciu, că era amărâtă rău.

O mai mare bătaie de joc la adresa românilor și a ideii de justiție și dreptate în România nici că se putea. Am ajuns aici pentru că fiecare din noi, românii, am tăcut, am înghițit prea mult și nu am luat niciun fel de atitudine. Dacă așa ceva se întâmpla în Germania sau Spania, milioane de persoane erau acum pe străzi.

Dacă nu luăm atitudine împotriva unor astfel de abuzuri fără precedent, noi românii ne merităm soarta cu vârf și îndesat. Începând de azi, fiecare din noi, românii care ne punem cu cine nu trebuie, putem deveni un nou „caz Rarinca„.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>