Breaking news

Jarko Nieminen a reușit cea mai rapidă victorie într-un meci de tenis

loading...

Jucătorul finlandez de tenis, Jarko Nieminen a intrat în istoria tenisului masculin după ce joi, la turneul de la Miami, a reușit cea ai rapidă victorie într-un meci din circuitul ATP.

jarkko nieminenJarko Nieminen  a reușit să se impună în partida din primul tur al Mastersului de la Miami, în fața australianului Bernard Tomic, cu scorul de 6-0, 6-1, după doar 28 de minute şi 20 de secunde de joc. Reușind astfel cel mai scurt mecid e tenis din istoria circuitului ATP.

Precedentul record fiind stabilit în 1996, la Sydney, când britanicul Greg Rusedski a avut nevoie de 29 de minute pentru a trece de germanul Carsten Arriens cu un dublu 6-0.

În apărarea sa, Tomic, marea speranţă a tenisului din Australia, poate aduce în discuţie faptul că se află la primul meci după o pauză de peste două luni, cauzată de o accidentare care l-a forţat să se retragă de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

„A fost primul meu meci după operaţie, iar acest meci face parte din recuperarea mea. Este evident că trebuie să muncesc în continuare pentru a-mi îmbunătăţi jocul”, a spus Tomic la finalul întâlnirii.

România mai are doar doi sportivi pe tabloul principal de la Miami. Simona Halep în turul doi la simplu feminin și Horia Tecău în primul tur la dublu masculin.

loading...