Breaking news

IPhone X si 5 Motive Pentru Care A Fost Numit Cel Mai Performant Device Apple

Iphone X a fost lansat de catre Apple in data de 12 septembrie 2017. Ca asteptarile au fost sau nu mari, nici nu mai conteaza, fiindca performantele acestui telefon au fost o surpriza, oricum, pentru toate topurile, iar la scurt timp de la punerea pe piata a acestui smartphone, a fost numit cel mai avansat telefon lansat de Apple pana la data respectiva.

iPhone-XHaide sa aruncam o privire asupra celor mai interesante puncte forte ale acestui smartphone, punctele la care exceleaza si care il recomanda ca IPhone-ul ideal:

  • Materialele Din Care Este Confectionat
  • Tehnologia de Incarcare
  • Procesorul Calitativ
  • Camera Duala
  • Recunoastere Faciala

Iar acum, sa discutam toate aceste aspecte la care IPhone X este un adevarat maestru, mai pe larg!

  1. Aspect Elegant Luxury Datorita Sticlei

IPhone X este construit exclusiv din sticla de inalta calitate atat pe fata cat si pe spate, avand cadrul din inox. Acest lucru ii da un aspect superb de Luxury si contrar asteptarilor, ii ofera si o rezistenta excelenta.

Dar stii ce este si mai incantator decat toate acestea? Faptul ca daca il vei proteja cu o husa Iphone de calitate, IPacky sau 360 Full Cover, spre exemplu, acestea se vor potrivi de minune, husa de IPhone X accentuand si mai tare eleganta si frumusetea acestui smartphone (si astfel de huse de inalta calitate le poti gasi intr-o varietate larga pe site-ul Magazone.ro care se ocupa exclusiv de protejarea si accesorizarea completa a smartphone-ului tau)!

  1. Tehnologia de Incarcare Wireless

IPhone X se adapteaza foarte bine la noile trend-uri si vine cu o tehnologie de incarcare wireless avansata, cu viteza mare si cu autonomie cu 2 ore mai durabila decat la IPhone 7.

Daca, totusi, iti doresti sa pastrezi stilul clasic de incarcare prin fir, Magazone.ro iti sta la dispozitie cu incarcatorul IPhone X perfect pentru smartphone-ul tau!

  1. Procesor A11 Bionic

Desi numele iti poate sugera un mare nimic daca nu esti cunoscator al tehnologiei, afla ca Procesorul A11 Bionic de care dispune IPhone X il face sa functioneze la o viteza cu 25% mai rapida decat a IPhone-ului 7, atunci cand efectuezi cautari, cand deschizi si rulezi aplicatii sau cand iti supui smartphone-ul la multi-tasking.

  1. Experienta Vizuala Impecabila

Pe langa faptul ca IPhone X dispune de o camera duala prevazuta cu senzori calitativi de 12Mp si pe langa faptul ca ambele camere principale de pe spate sunt prevazute cu functia de stabilizare optica a imaginii, IPhone X vine si cu un display inovator, nou, OLED, cu suport HDR.

Tocmai de aceea, asigura-te ca il vei proteja cu ajutorul unei folii de sticla IPhone X, conceputa numai pentru acest tip de telefon, pentru a-l feri de zgarieturi, lovituri si socuri. Acceseaza Magazone.ro si vei gasi o folie de sticla IPhone X rezistenta in numai cateva minute!

  1. Recunoastere Faciala

Poate una din piesele de rezistenta IPhone X este tehnologia Face ID, mai exact recunosterea faciala impecabila de care dispune IPhone X, care a inlocuit complet tehnologia de recunoastere a amprentei. Acum iti poti bloca telefonul cu propriul chip, care va fi scanat si va fi unicul identificat si recunoscut de catre camera calitativa pentru deblocarea smartphone-ului tau.

Acestea sunt, pe larg, calitatile care au facut din IPhone X unul dintre cele mai iubite modele de catre utilizatorii Apple. Deci daca te gandesti sa iti achizitionezi unul, fii sigur ca vei face o alegere inteleapta. Dar nu uita, un IPhone X care nu dispune de o Husa Iphone Premium si de o Folie De Protectie IPhone calitativa, este incomplet asa ca…acorda atentie in permanenta si acestui aspect!

>