Breaking news

Iohannis, dacă mă-ta stătea nevinovată 6 luni la închisoare, tot ”o situație particulară și regretabilă” era?!

loading...

Klaus Iohannis, neamțul de la Sibiu, votat masiv de Diaspora și de românii care și-au luat țara înapoi, își bate joc în ultimul hal de suferința Marianei Rarinca, femeia care a stat nevinovată, șase luni la închisoare, doar pentru că a îndrăznit să-i ceară banii care i se cuveneau, Liviei Stanciu.

sebastian popescu - klaus iohannisDupă celebra frază ”Ghinion”, Klaus Iohannis își mai dă odată arama pe față și ne arată cât de mult i se rupe lui de România și de suferințele românilor.

Lui Klaus Iohannis i se rupe de faptul că un român a stat șase luni după gratii în baza unui abuz comis de Livia Stanciu, nimeni alta decât Președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție din România.

Ca să scape de datorie, Livia Stanciu s-a dus la DNA și i-a cerut lui Kovesi să o aresteze pe Mariana Rarinca pe motiv că o șantajează cu dezvăluiri despre viața privată, dacă nu îi dă 20.000 de euro.

După ce a stat șase luni la închisoare, pe suspiciuni rezonabile, adică pe declarația Liviei Stanciu și a cumnatului acesteia, Mariana Rarinca a fost achitată definitiv și irevocabil de Curtea de Apel București, pe 20 mai 2015.

Adică cu alte cuvinte, instanța a stabilit că nici urmă de șantaj și că Livia Stanciu a făcut un denunț calomnios, în baza căruia femeia a stat nevinovată la pușcărie.

În fața unui scandal național care cutremură justiția din România, Klaus Ioahnnis vine cu nesimțire și spune cu nonșalanță că cele șase luni de pârnaie făcute de Mariana Rarinca, reprezintă DOAR ”o situație particulară și regretabilă”. Adică lui nea Iohannis i se cam rupe de suferința Marianei Rarinca.

Acum încep să vadă românii care s-au dus masiv să-l voteze, cine este cu adevărat acest individ îmbogățit subit din meditații la fizică.

Mă întreb retoric, ironic și în același timp enervat de tupeul președintelui dacă la fel ar fi reacționat și dacă mama lui, cea care l-a născut, ar fi stat șase luni la închisoare, nevinovată!!! Tot o situație particulară și regretabilă ar fi fost, stimate domn Klaus Iohannis!!!!????

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>