Breaking news

Ioana Popescu vrea să facă bungge jumping ca Alessandro, prietenul ei

loading...

Ioana Popescu își trăiește viața din plin, s-a apucat de sport, de motociclism și mai nou vrea să simtă adrenalina la cote maxime, făcând bungee jumping.

Picture 240De când s-a cuplat cu Alessandro, italianul care a stat 6 ani cu modelul Laurette, Ioana Popescu a devenit și mai plină de viață decât era. A stat două luni în Italia, unde a făcut sport, s-a apucat de motociclism, și mai nou vrea să facă bungee jumping așa cum a făcut acum câțiva ani prietenul ei. Cât despre motociclism, deși nu a mers niciodată cu o motocicleta, în toamna anului trecut a trebuit să se urce în spatele lui Aless pe “Monstrul “ negru de 900 de cai putere, și pe o ploaie torențială, să ajungă de la Cluj (de unde și-au cumpărat motorul) la București și de acolo la Brăila, uneori chiar și cu 200 de km la oră. Nimic mai periculos deși cei doi nu aveau decât căști de protecție, noroc că Alessandro este un pilot foarte bun, el fiind invitat deja să participe în curând la un raliu de motocicliști în Croația.

Mai nou, Ioana vrea să se apuce și de bungee jumping, dar în Italia, unde a sărit și prietenul ei, de la 200 de metri. Cât despre copii, deși de Revelion, cei doi au discutat acest aspect, nici Aless, nici Ioana nu sunt deocamdată destul de maturi să se înhame la așa ceva. “A trecut aproape un an de când sunt cu Alessandro. A fost un an plin de adrenalină, de iubire, uneori de certuri, pentru că ele sunt inerente, mai ales când stai o lună departe de persoana iubită și mai ales când în relație sunt implicate un geamăn și o scorpioancă! Cine știe, cunoaște! Mă simt extraordinar de bine când sunt cu el, nu îmi doresc nimic altceva, dar pe de altă parte, această relație a fost un pariu cu mine însămi, pentru că mulți nu ne dădeau mai mult de o lună împreună! Mai este suficient de mult timp pentru a ne gândi la o familie, la un copil sau la mai mulți. Amândoi ne dorim copii, dar nu acum. Aless are multe pe cap, multe afaceri, nu este ca acei băieți de bani gata care își cheltuie banii prin cluburi, cu toate că tătal lui a fost primar în Italia. <Ma, vediamo>, vorba tatălui lui Alessandro, ce va fi cu relația noastră. Deocamdată ne simțim bine împreună, chiar dacă ne certăm la cuțite câteodată!” a declarat Iona Popescu.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian