Homosexualitatea programată genetic!?!

Specialistul în neuroendocrinologie, Jacques Balthazart, lansează ipoteza conform căreia homosexualitatea este genetică și nu dobândită după nașterea individului. Încă din pântecul mamei, fiecărui individ îi este stabilit comportamentul sexual.

beautiful_gay_kissAceastă nouă ipoteză a apariției homosexualității, vine să susțină ideea conform căreia homosexualitatea nu este o boală sau o dieviație de comportament, ci pur și simplu așa se nasc unii indivizi.  Balthazart a publicat o carte în care prezintă această nouă ipoteză,  carte intitulată: “Biologia homosexualităţii. Ne naştem homosexuali, nu alegem să fim aşa”.

“Avem mult prea puţine date în ceea ce priveşte partea hormonală a acestor factori. În plus, mai există un element imunologic, o reacţie imunitară dezvoltată de mamă contra embrionului de sex masculin”, care influenţează preferinţele sexuale ale acestuia, susţine cercetătorul belgian.

Specialist în neuroendocrinologia comportamentală, Jacques Balthazart recunoaşte că vrea să demonteze tezele potrivit cărora homosexualitatea ar avea motivaţii psihoanalitice.

Jacques Balthazart vrea să se adreseze publicului larg şi afirmă că a colectat “un fascicol suficient de indicii” privind “factorii biologici potenţial implicaţi” în determinarea comportamentelor sexuale încă de la naştere şi care nu depind de sexul bebeluşului.

“Era timpul să se reechilibreze balanţa (…). Pe o bază ştiinţifică, vreau să elimin convingerile potrivit cărora homosexualitatea ar fi o boală, o perversiune sau o deviaţie de comportament”, a spus el.

Atât Vaticanul cât și  Biserica Ortodoxă Română condamnă homosexualitatea, sustinând că este o boală, că indivizii nu se nasc așa ci își schimbă comportamentul sexual în funcție de educația primită și de mediul în care trăiesc.

>