Breaking news

Guy Ritchie a dat lovitura cu noul său film!

Guy Ritchie fostul soţ al Madonnei se pare că a dat lovitura la final de an 2009, cu cel mai recent film al său intitulat “Sherlock Holmes.”

Sherlock_holmesLa nici o săptărmână de la lansarea în SUA, filmul ocupă deja locul 2 în box-office-ul american ameninţând primul loc deţinut de filmul “Avatar”.

Filmul redă povestea iscusitului detectiv Sherlock Holmes, alaturi de partenerul sau loial Watson.

Holmes uzează de cele mai ingenioase metode pentru a descâlci iţele unui caz extrem de complicat, călătorind acolo unde nu i-ar fi trecut nimănui prin minte, pentru a găsi ceea ce alţii nici măcar nu şi-au imaginat vreodată.

Jude Law îl interpretează pe Watson, aliatul dintotdeauna al lui Holmes, care i se alătură ca de obicei pentru a rezolva ultimul caz, înainte ca doctorul să înceapă o viaţă nouă, de om însurat.

Rachel McAdams joacă rolul Irenei Adler, o americancă care este pe cât de atrăgătoare, pe atât de periculoasă, având o relaţie furtunoasă cu detectivul, ce constituie, de altfel, singura şaradă pe care acesta nu o poate rezolva.

După un şir lung de crime violente de tip ritual, Holmes şi Watson sosesc la timp pentru a o salva pe ultima lui victimă şi pentru a-l prinde pe ucigaş: recidivistul Lord Blackwood.

În timp ce se apropie data osândei sale prin spânzurătoare, Blackwood—care îi terorizase pe colegii de puşcărie şi totodată pe gardieni cu puterea sa de a stârni şi folosi forţele răului—îl previne pe Holmes că moartea nu va avea nicio putere asupra sa, iar după cum se va vedea, execuţia va eşua conform planurilor lui Blackwood.

Iar atunci când Blackwood pare a-şi fi dus la bun sfârşit toate ameninţările, aparenta sa reînviere seamănă panică în Londra şi confuzie în rândul celor de la Scotland Yard.

Dar pentru Holmes, acest joc este doar o nouă provocare. În România filmul “Sherlock Holmes” va fi lansat în cinematografe pe 1 ianuarie 2010.