Breaking news

Gică Popescu scrie din închisoare: Este o perioadă în care lupta este cu mine însumi

Gică Popescu a trimis prima scrisoare de după gratii, în care mulțumește românilor pentru susținere și spune că așteaptă motivarea deciziei instanței pentru a ști ce are de făcut.

gica popescu - inchisoareÎntr-o scrisoare transmisă MEDIAFAX, Gică Popescu a așternut pe hârtie, cu scris de mână, gândurile lui după o săptămână de închisoare.

S-a discutat mult în aceste ultime zile despre mine. S-a dezbătut şi mai mult. Au fost lansate subiecte şi teme care nu au legătură cu intenţiile mele. Au fost lansate şi promovate unele iniţiative pubice destinate mie. Vă mulţumesc pentru toate gândurile voastre bune, ele fiind un real suport pentru mine şi familia mea! Este o perioadă extrem de dificilă pentru mine şi cei apropiaţi mie. Accept că, aşa cum am învăţat din cariera sportivă, viaţa are şi urcuşuri şi coborâşuri. Tehnic vorbind, aştept motivarea deciziei luate de către instanţă în data de 4 martie. Mai apoi, voi decide calea de urmat. Îmi place să cred că am fost şi voi rămâne un om puternic. Nu vreau ca situaţia în care mă aflu să nască nici disensiune, nici compasiune. Este o perioadă în care lupta este cu mine însumi. Eu, omul Gică Popescu, mă pregătesc pentru cel mai greu meci al vieţii mele. Pentru asta am nevoie de încrederea voastră, mai puţină patimă şi multă linişte”, scrie Gică Popescu în scrisoarea trimisă Mediafax.

Gică Popescu a fost condamnat pe 4 martie 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani, o lună și zece zile, în Dosarul transferurilor.

La o zi după ce a fost trimis la închisoare, Clubul de fotbal FC Caracal, la care a debutat ca fotbalist, cât și Antena 3 au început o campanie de strângere de semnături pentru grațierea lui Gică Popescu.

În favoarea graţierii lui Popescu s-au pronunţat Valeriu Zgonea, Crin Antonescu şi premierul Victor Ponta,Gică Hagi, Nadia Comăneci.

Băsescu nici nu se gândește la grațiere, ba din contră a acuzat televiziunile că ar fi primit bani pentru a face o campanie agresivă prin care să susțină grațierea lui Gică Popescu.

Fostul căpitan al Naționalei de Fotbal a României, se află încarcerat de o săptămână într-o celulă de la Penitenciarul Rahova alături de Copos.

>