Breaking news

Florin Ristei s-a accidentat la antrenamentele Te cunosc de undeva

loading...

Ghinion curat pentru câștigătorul X Factor România 2013. Florin Ristei s-a accidentat azi la antrenamentele emisiunii Te cunosc de undeva și abia se mai poate deplasa.

florin ristei - next starUnul dintre personajele pe care ruleta i le-a pregătit lui Florin Ristei, la “Te cunosc de undeva”, i-a dat mai multă bătaie de cap decât se aștepta. Așa se face că astăzi, la antrenamentele de dans, când a vrut să fie delicat și să încerce un șpagat, Ristei s-a accidentat zdravăn și acum abia se mai poate deplasa.

Am vrut să fac un șpagat și mi-a “fugit” piciorul stâng, s-a dat pe spate, la 90 de grade. Furnica (n.n. coregrafa show-ului) s-a speriat foarte tare, a crezut că glumesc. Piciorul mi s-a umflat deja în zona genunchiului și nu prea mai pot să calc. Acum sunt în pat, dar cred că trebuie să merg, totuși, să mă vadă un medic. Oricum, indiferent ce va fi, concertele mele din week-end nu se anulează”, a ținut să precizeze Florin Ristei.

Pe Florin Ristei îl puteți vedea sâmbătă, 22 martie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva, cu o tranformare de senzație: Marilyn Manson.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>