Breaking news

Explodează prețul gazelor românești

Vești catastrofale pentru români. Preţul gazelor de producţie internă va creşte în următorii doi ani de zile cu 143%. Astfel că se va produce o scumpire în lanț a tuturor utilităților și produselor.

explodeaza pretul la gazele romanestiLiberalizarea prețului la gaze, sărăcește românii. Prețul facturii la gaz va crește în următorii doi ani de zile cu 143%. Culmea, se scumpește gazul produs în România, nu cel adus din import.

Potrivit calendarului de liberalizare a pieţei gazelor, pentru consumatorii industriali, preţul final va fi majorat cu 72%.

Chiar dacă pentru populație calendarul liberalizării preţului la gaze se va face abia după 2018, până atunci, românii vor plăti utilități, bunuri și servicii mult mai scumpe, din cauza majorării exagerate a prețului la gazele naturale.

Ministrul delegat pentru energie spune că Executivul va căuta soluţii pentru ca scumpirea gazelor să nu reprezinte un şoc pentru consumatori.

Culmea este că România se angajează în fața UE să alinieze prețul la energie electrică și gaze cu cele din țările membre UE, dar salariile, nici vorbă de majorare și uniformizare. Întrucât România trebuie să fie în continuare o piață cu forță ieftină de mână de lucru pentru ca marile corporații occidentale să-și sporească rapid veniturile.