Breaking news

Experiențe inedite pentru tine și cei dragi, cu SmartExperience!

Dacă vrei să oferi un cadou memorabil, cu siguranță o experiență în diferite locații este ceea ce cauți. SmartExperience pune la dispoziția clienților multiple experiențe pe teritoriul României și nu numai, pe care le poți accesa direct de pe site.

Fie că vrei un voucher spa cadou sau un zbor cu avionul, le poți achiziționa de pe site, acolo unde ai la dispoziție toate detaliile. Atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ai la dispoziție o mulțime de experiențe inedite cu SmartExperience, pe care le poți testa oricând îți dorești.

Modalitatea de a achiziționa un voucher este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să găsești experiența potrivită, să o adaugi în coș și să o plătești. Vei primi pe e-mail toate detaliile, cât și voucherul completat cu numele tău sau al persoanei în cauză, alături de broșura cu informațiile necesare despre pachetul ales. La final nu mai trebuie decât să te bucuri de o experiență memorabilă sau să i-o oferi unei persoane dragi. Programarea la experiența solicitată se face cu minim 10 zile înainte, prin completarea formularului de pe site, la telefon, sau printr-o solicitare trimisă pe e-mail.

Pe site-ul Smartexperience.ro ai la dispoziție mai multe categorii de experiențe. Poți alege experiențe nautice, de zbor, relaxare, aventură sau hobby. Cele nautice au în vedere canoeing, canyoning, croaziere, cursuri de navigație, cursuri de kitesurfing, rafting, sailing, scuba diving și multe altele. Cele de zbor pot fi cu avionul, cu balonul, cu elicopterul, cu parapanta sau cu parașuta. Dacă vrei să te relaxezi poți alege pachete și vouchere cadou de beauty, city break, degustări, masaj la birou sau chiar spa.

O aventură excelentă pentru tine și cei dragi!

La SmartExperience ai la dispoziție o mulțime de cadouri în materie de aventură. Poți oferi celor dragi o experiență de neuitat cu ajutorul acestora sau chiar tu împreună cu partenerul să vă bucurați de o astfel de ieșire. În categoria de experiențe de aventură ai la dispoziție experiențe auto, echitație, escaladă, Escape Room, experiență VR, off-road, paintball, experiențe la munte sau chiar tir cu arma.

Toate acestea au un preț foarte accesibil și îți permit chiar să achiziționezi mai multe experiențe pentru a te bucura și mai mult de aceste posibilități. Site-ul îți oferă toate informațiile despre fiecare aventură în parte, iar după ce ai achiziționat-o vei primi pe e-mail toate detaliile necesare pentru a beneficia de o ședință excelentă.

Ai un hobby? Testează-l la SmartExperience!

În cazul în care vrei să descoperi dacă hobby-ul pe care îl ai ți se potrivește, atunci pe site la smartexperience.ro ai la dispoziție o secțiune dedicată cadourilor de acest tip. Poți beneficia de experiențe de creativitate, poți descoperi un oraș, ai parte de experiențe de fotografie, muzică sau diferite activități pe care le poți face în timpul liber.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a alege una din cele mai bune experiențe, îl poți solicita la numerele de telefon sau la adresa info@smartexperience.ro.

>