Breaking news

Emex – pardoseli industriale de exceptie

Alegerea unei pardoseli industriale potrivite pentru amenajarea unui spațiu de lucru, casnic sau industrial, nu este la îndemâna oricui. De aceea, este recomandat să apelați la personal calificat, atât în faza de informare, cât, mai ales, în cea de aplicare. Emex vă poate fi de ajutor în oricare dintre acestea.

Pardoseli-INDUSTRIALECompania Romtehnochim, nu doar produce și comercializează cele mai bune materiale pentru pardoseli industriale din România, sub brandul EMEX, ci asigura si consultanta de specialitate sau servicii de punere in opera a produselor sale, indiferent de destinatia spatiului: industrial, de spital, în domeniul farmaceutic ori alimentar, locuinte sau birouri, etc.

Prin asigurarea de consultanță specializată, EMEX propune un suport complet în conceperea și supravegherea etapelor lucrărilor, astfel încât, la final, beneficiarul să poată utiliza spațiul în condiții optime de siguranță și igienă, o perioadă cât mai lungă de timp. Un produs profesional, indiferent de cât de performantă este formula care stă la baza lui, nu va oferi rezultatele scontate dacă nu este aplicat conform unor specificații foarte clare. Mâna meseriașilor și respectarea specificațiilor producătorului reprezintă un aspect esențial în obținerea calității și durabilității în lucrarea profesionala.

Când vorbim despre spații industriale, amenajarea sau renovarea reprezintă procese complexe, care necesită materiale și mână de lucru mult mai specializată decât în cazul proiectelor similare desfășurate în spații cu destinație casnică. Cerințele speciale de siguranță, calitate și durabilitate presupuse de spatiile industriale impun o responsabilitate mai mare din partea constructorului, dar și o corectă informare a beneficiarului.

În cadrul procesului de dezvoltare al produselor peliculogene pentru amenajarea și renovarea spațiilor industriale, specialiștii Romtehnochim au studiat cu atenție proprietățile și nevoile specifice acestor spații, în funcție de activitatea pe care o găzduiesc. Soluțiile au fost astfel concepute pentru a se mula perfect pe caracteristicile identificate. Perioadele de testare și evaluarea rezultatelor obținute în proiecte de construcții pe teren, au completat experiențele inițiale și ne-au ajutat să ne formăm competentele, abilitățile și expertiza necesara pentru a oferi o consiliere la cele mai înalte standarde de specializare.

Pentru a ajunge la standardele de calitate impuse de acest domeniu este nevoie de o planificare atentă a fiecărei etape, astfel încât acțiunile întreprinse să se completeze și să se succeadă într-un mod cât mai logic și benefic pentru rezultatul final, astfel încât lucrarea să fie finalizată în cel mai scurt timp posibil.

EMEX este gata să vă susțină proiectele de construcții, atât prin consultanță, cât și prin soluții profesionale pentru spații industriale.

Acum puteți răsfoi și catalogul online in care veti gasi cele mai des utilizate produse.

Romtehnochim deținator al brand-ului EMEX, pune la dispoziție nu doar soluțiile profesionale de pardoseli, ci și echipe calificate care asigură aplicarea optimă a soluției, în conformitate cu particularitățile spațiului.