Breaking news

Efecte speciale pe scena de concert

Ai fost vreodată la un festival de muzică? Ești fan al rock-ului sau al muzicii trance? Știai că circa 45% din toată impresia pe care o fac muzicanții în aceste evenimente ține exclusiv de prestanța lor scenică?

Unul dintre elementele de bază, în acest sens, sunt efectele speciale pe care aceștia le utilizează, astfel încât să accentueze starea de spirit, să incite spectatorii, să îi facă parte din acel vibe scenic.

Vrei să dai și tu un concert, dar nu știi de ce echipamente pentru efecte speciale ai nevoie? Înseamnă că acest material îți este dedicat sută la sută. Să-i dăm drumul!

1.    Mașinile de fum – un strop de magie

Primul element de nelipsit pentru orice sală de concerte sau echipă de muzicanți, în materie de efecte speciale, sunt acele mașini de fum, care dau senzația de magie, de mister. Este o metaforă care te ajută să devii parte din ritmul muzicii, din spectacolul pe care-l fac artiștii pe scenă.

Îți recomandăm, de exemplu, mașina de fum DjPower PT 1500C, o variantă universală, portabilă, ușor de instalat oriunde. Aceasta are Putere: 1350W, distanta de ieșire: 6m, consum de lichid: 20min/L, capacitate rezervor: 2.5L, timp de preîncălzire: 4 min, controller cu fir și telecomanda wireless.

2.    Sistemele de lumină pentru scenă – cu ele show-ul este asigurat

Fără sisteme de lumină pentru scenă orice show e sortit eșecului, deoarece acestea vin să completeze atmosfera, să scoată în evidență senzațiile spectatorilor, să amplifice muzica. Practic, grație luminilor, un DJ sau un chitarist poate valorifica la maximum conexiunea cu publicul.

În magazinul Soundstil poți găsi diverse sisteme de lumină, de la lasere la spoturi de urmărire, blindere și stroboscoape. Dacă ești la început de cale, o variantă optimă ar fi să mixezi aceste tipuri de sisteme între ele, obținând un efect mai complex.

3.    Amplificatoare audio pentru un sunet care te cucerește

Și ce s-ar face trupele muzicale fără amplificatoare? Menirea acestora e să:

  • pulseze sunetul la un alt nivel;
  • transfere sunetul într-un diapazon mai larg, în special dacă scena e în aer liber sau în spații mari.

Alegerea unor amplificatoare audio promite calitatea sunetului și felul în care acesta va ajunge la fiecare spectator în parte. Deci, nu trebuie să economisești la acest capitol.

Vrei să oferi spectatorilor tăi o nouă senzație în materie de muzică? Să fii memorabil de fiecare dată când începi un show?

Alege echipamentele pentru efecte speciale din magazinul online Soundstil și muzica ta va deveni o carte de vizită.

>