Breaking news

Ediție specială a Jurnalului de seară de la Digi 24 cu transmisii live din Moldova, Ucraina, Viena și Bruxelles

loading...

Digi 24 pregătește în această seară o ediție cu totul specială a Jurnalului de seară, dedicată situației din peninsula Crimeea, anexată de Rusia. Postul de știri va realiza transmisii live din Republica Moldova, Ucraina, Bruxelles și Viena.

jurnalul de seara - digi 24 - prelipceanuEvoluţia geo-politică din regiune, una îngrijorătoate după anexarea Crimeei de către Rusia, este subiectul principal al dezbaterii  de astazi a  „Jurnalului de seară”, prezentat de Cosmin Prelipceanu, la Digi24 HD. O editie speciala care ia în dezbatere situatia din Crimeea, conflictul diplomatic dintre U.E şi Rusia, soarta Transnistriei şi efectul de domino pe care situatia îl poate avea în Europa.

În corespondenţe speciale din intreaga Europă, reporterii Digi24 HD Laurenţiu Rădulescu, din Crimeea, Cristian Citre, din Republica Moldova, si  Alina Manolache, de la Bruxelles, unde s-au reunit liderii europeni, aduc informaţii noi despre evolutia evenimentelor la zi. În direct, de la Viena, Emil Hurezeanu încheie săptămâna  cu o analiză completă şi pertinentă.

Cosmin Prelipceanu oferă astăzi, la „Jurnal de seară”, perspective noi asupra rolului  jucat de România în regiune  şi legate de efectele pe care tensiunile din Ucraina le au asupra ţării noastre.

loading...