Breaking news

După un Băsescu jucător, ne-am ales cu Iohannis dictator

loading...

După zece ani de președinte jucător, românii și-au ales un dictator. Băsescu a spus din prima zi de mandat că va fi președinte jucător, și a demonstrat cât de mult a jucat în picioare Constituția României. Klaus Iohannis îi calcă pe urme lui Băsescu.

popescu sebastianNici nu a fost uns oficial Președinte al României, căci Iohannis își dă arama pe față și demonstrează că va face fix la fel ca și Băsescu, din postura de președinte. Adică va încălca Constituția și se va băga în treburile Guvernului și Parlamentului României.

Potrivit Constituției României, Parlamentul este instituția supremă în stat și ei i se subordonează atât președintele cât și Guvernul. Numai că Santa Klaus încă din prima zi de președinte ales, confundă România cu primăria Sibiului și începe să dea ordine în stânga și în dreapta.

Iohannis a dat ordin Parlamentului să pice legea amnistiei și să încuviințeze arestarea deputaților pentru care DNA a solicitat acest lucru. Din postura de președinte de țară, de partid, de ce vrei tu, nu ai cum să impui Parlamentului României să voteze după bunul tău plac. Deputații și senatorii sunt suverani pe votul lor și votează potrivit propriilor convingeri, nu după cum le cere un individ. Pentru că dacă se ajunge aici, ca Președintele României să își subordoneze Parlamentul care să execute ordinele lui, România nu mai este stat de drept. Acest lucru îl făcea Nicolae Ceaușescu, dădea ordine și Parlamentul, Guvernul, executau.

Iohannis are apucături comuniste și dictatoriale, demonstrând că ne așteaptă ani grei cu neamțul la Cotroceni și că legile nu sunt pentru el, și că nu le va respecta, doar le va invoca atunci când are nevoie să-i fie în avantaj.

Klaus Iohannis se crede încă primar la Sibiu și uită faptul că funcția de președinte al României nu prevede prerogative executive ci doar de reprezentare a țării.

Românii au spus că au votat schimbarea, dar au schimbat jucătorul cu dictatorul. Este extrem de periculos un președinte care are apucături dictatoriale și după ce că habar nu are care-i sunt prerogativele constituțioanle, se apucă să și încalce legea fundamentală.

Iohannis se comportă ca și cum a venit să salveze România, și ne tratează pe noi toți, ca pe niște proști care trebuiesc puși la colț pe coji de nucă pentru că nu am fost cuminți.

Iohannis își arată colții și adevăratul caracter, iar românii vor ajunge să regrete că și de astă dată s-au înșelat și au dat votul lui Santa Kalus FAKE!

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>