Breaking news

Drama neștiută a actorului Doğukan Güngör, Fatih din “O dragoste”, serial difuzat de Kanal D

“O dragoste”, producția ce poate fi urmărită de luni până vineri, la ora 20:00, la Kanal D impresionează cu fiecare difuzare prin personajele realiste, care oglindesc povești de viață, drame și experiențe în care telespectatorii se vor regăsi și cu care vor rezona.

Un rol de excepție face Doğukan Güngör, cunoscut telespectatorilor Kanal D cu rolul Hamit Özgüç, pe care l-a interpretat în serialul de succes “Promisiunea”. Este unul dintre tinerele talente în plină ascensiune ale cinematografiei din Turcia, iar în serialul “O dragoste” îi dă viață personajului principal Fatih, un bărbat puternic, extrem de conservator, respectuos dar cu păreri rigide despre femei si familie.  Când se îndrăgostește de Doğa si dorește să se căsătorească cu femeia de care este îndrăgostit, pentru el este foarte important să obțină aprobarea tatălui său.

Viața actorului Doğukan Güngör, are un “scenariu” asemenator poveștii redate în serialul “O dragoste”. În casa copilăriei sale a cunoscut diferențele de cultură, pentru ca mama sa provine dintr-o familie de imigranți din Salonic, însă familia tatălui a emigrat din Iran.

Părinții actorului s-au cunoscut la Universitatea Hacettepe, tatăl său fiind absolvent de filologie germană iar mama licențiată în Științe sociale. Asemenea personajelor din serial, părinții actorului s-au căsătorit și au locuit în Ankara, însă diferentele de cultură i-au separat pe când actorul avea doar 7 ani. Viața copilului Doğukan Güngör s-a schimbat din acel moment, fiind mereu pe drumuri între mama si tatal său, între Izmir, unde s-a stabilit mama dupa divorț si Ankara, locul unde rămăsese tatal său, pentru ca mai tarziu sa ia, timp de trei luni pe an, drumul Germaniei, țara în care s-au stabilit părinții paterni și tatăl său.

                Cel mai trist moment din viata talentatului actor a fost cel în care, chiar de Ziua Tatălui, și-a pierdut părintele din cauza unui atac de cord. A reușit să ajungă la căpătâiul tatălui său cât să își ia rămas bun, însă acel moment a fost punctul în care a realizat că se maturizează.

Doğukan Güngör, în vârstă de 27 de ani, s-a născut la Ankara. Este absolvent al Facultății de Actorie a Universității Beykent si, în timpul studenției, a jucat în numeroase piese de teatru, printre care și celebra piesă Othello. Debutul pe micul ecran l-a avut in 2017 în serialul TV „Savaşçı”.

>