Breaking news

Declarație șoc a Mădălinei Manole:”relația noastră e la frigider”

Mădălina-ManoleCu trei ani înainte de a-și pune capăt zilelor, Mădălina Manole s-a confesat unei prietene că relația ei cu Mircea Petru nu mai merge sub nicio formă și că citez: ”relația noastră e la frigider”.

Artista avea probeleme în căsnicie și relația cu soțul ei devenea tot mai rece de la o zi la alta. În 2007, Mădălina Manole s-a plâns unei prietene despre problemele pe care le avea cu Mircea și de faptul că nu mai este fericită alături de acesta.

Puiu este dificil, tot mai dificil de la o zi la alta. Este un om foarte rău. Relația noastră e la frigider”, s-a confesat Mădălina Manole prietenei sale.

Aceste informații au ieșit la iveală pe 15 iulie 2010, la o zi după tragedie. exclusivNEWS.ro a publicat atunci în exclusivitate infrmația cu declarația șoc a Mădălinei Manole. Problemele din câsnicie au fost ulterior confirmate de mai mulți artiști apropiați vedetei cât și de familia acesteia. Părinții Mădălinei Manole îl acuză pe Petru Mircea că este vinovat de moartea fiicei lor.

Pe 28 iunie 2011, magistrații Tribunalului Bucureşti au decis ca dosarul morții artistei Mădălina Manole să fie redeschis. Decizia  instanței vine după ce avocatul care-i reprezintă pe părinţii artistei, a contestat cele două rezoluţii ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, din care reieşea că artista s-a sinucis.

Problemele din căsnicie cât și refuzul televiziunilor și radiourilor în a-i promova muzica, au dus ca Mădălina Manole să își pună capăt zilelor  pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere.

>