Breaking news

De dragul lui Udrea, Băsescu aruncă în aer relațiile diplomatice dintre România și Franța

loading...

Traian Băsescu deraiază grav pe final de mandat și acuză serviciile secrete din Franța că i-au spionat protejata blondă, pe Elena Udrea, care se dusese la Paris să-și cumpere țoale, de mână cu șefa DIICOT, Alina Bica.

sebiDacă de fratele său, Mircea, s-a lepădat cât ai zice pește, pentru Udrea, Băsescu a dovedit că este în stare să facă orice, chiar să arunce în aer relațiile diplomatice dintre România și Franța.

Traian Băsescu nu mai are nicio opreliște și niciun simți al răspunderii funcției pe care încă o mai deține, din păcate, până în zorii zile de 22 decembrie 2014.

Joi seară, la televiziunea de casă, B 1 TV, Băsescu a deraiat mai rău ca trenul din Spania din 2013, soldat cu peste 80 de morți.

Din dorința de a-i lua apărarea lui Udrea și de-ai face o campanie electorală pozitivă, prin victimizare, Băsescu a spus că serviciile secrete din România și cele din Franța și-au dat mâna și au spionat-o pe protejata lui.

Paranoia lui Băsescu atinge astfel cote inimaginabile. Nu cred că s-a mai pomenit în istoria recentă a Europei, ca un șef de stat să acuze un serviciu secret dintr-o țară că i-a spionat amanta, în timp ce cheltuia banii fostului soț, în magazine și hoteluri de lux de la Paris.

Și nu s-a oprit aici. Băsescu a extins acuzațiile și vineri seară la altă televiziune de casă, Realitatea TV, că defapt nu Udrea a fost ținta filajului ci Alina Bica, șefa DIICOT. Și drept urmare, Băsescu a anunțat că a cerut SIE și SRI să afle cine se află în spatele filajului. Băsescu a dat ordin la servicii să se afle de pe ce calculator s-a realizat blogul care a publicat fotografiile cu Elena Udrea, Alina Bica și Ana Maria Topoliceanu, în timp ce făceau shopping de lux la Paris.

Asta e grija lui Băsescu acum, să afle cine i-a spionat blonda dragă pe care o protejează de zece ani de zile.

Adică a dat ordine să se afle cine i-a spionat-o pe Udrea luid ragă ca să aibă grijă de individ, indivizi. Atât de jos a mers Băsescu în disperarea de a-i lua apărarea lui Udrea, încât a început să mintă cu nerușinare spunând că amărâta Udrea își cumpăra haine ieftine, la zece euro bucata. Când în realitate magazinele în care a fost Udrea și Alina Bica, prețurile pornesc de la 100 de euro în sus. dar ce contează pentru Băsescu un zero în plus sau în minus?!!!

Și cu toate aceste derapaje grave care pun în pericol cooperarea dintre serviciile secrete române și franceze cât și relațiile diplomatice, lucru remarcat și precizat de Ministrul Titus Corlățean, clasa politică este anemică, palidă și lipsită de reacție.

Invocând faptul că este pe final de mandat și că se află în plină campanie electorală pentru alegerea noului șef la Cotroceni, politicienii Puterii susțin că nu ar mai fi timp pentru suspendarea lui Băsescu și astfel îl lasă în plata domnului să facă ce vrea cu țărișoara asta așa cum a făcut în cei aproape zece ani de dictatură băsesciană.

Cu alte cuvinte, în campanie electorală și pe final de mandat, legile țării și Constituția României devin facultative…. Să ne ferească Sfântul de ce ar mai fi în stare să facă Băsescu în ultimele zile de mandat….

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>