Breaking news

Comisia de integritate a lui Macovei, praf în ochii alegătorilor

Mult lăudata și trâmbițata comisie de integritate a procurorului comunist Macovei, prin care se cerneau candidații pătați ai PDL, s-a dovenit a fi doar praf în ochii alegătorilor. Adică o nouă strategie portocalie de prostire și păcălire a alegătorilor.

Sub pretextul că vor pune pe listele Alianței România Dreaptă, doar candidați curați, Macovei a creat o comisie de integritate în PDL, care să analizeze canidaturile și să-i elimine pe cei cu bube în cap.

Inițiativa lăudabilă s-a transformat în final într-un fiasco total. Dați afară pe ușă, candidații unși pe bube cu toate alifiile, au intrat pe geam și astfel au rămas pe listele ARD.

Astfel că PDL camuflat în ARD, vrea să bage în Parlament, specimene precum Elena Udrea, Ioan Oltean, Roberta Anastase, William Brânză, MRUnguent, Mihail Neamțu, Pirpiliu și tot așa până la 456 de candidați aleși pe sprânceana de eruoparlamentar a lui Macovei.

Poate că românașii vor fi ceva mai atenți pe 9 decembrie pe cine vor pune ștampila astfel încâd să nu se mai ARD-ă încă odată cu aceeași ciorbă portocalie care i-a fript la buzunare.

>