Breaking news

Cel mai tare eveniment de modă din Vestul țării a ajuns la ediția a 7 a

Moda se construiește la Timișoara Fashion Week în 7-8 septembrie 2022, la Iulius Town Timișoara. 28 de designeri români și din Ucraina, vedete de top  și influenceri de fashion sunt invitați la cea de-a 7-a ediție a celui mai mare eveniment de modă din vestul țării. 

Timișoara Fashion Week a reușit să se impună pe harta modei ca fiind unul dintre cele mai importante fashion event- uri din vestul României, iar acum promite o ediție specială datorită organizării, noutăților din domeniu și colecțiilor spectaculoase ale unor designeri consacrați.

Aflat la cea de-a 7-a ediție, evenimentul organizat de Rodica Costea și prezentat, așa cum ne-am obișnuit, de Cosmina Păsărin, va avea ca tematică construirea modei în lumea modernă, sub denumirea generică “Construction Couture”. Au mai rămas câteva zile până la marele eveniment, iar organizatorii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile.

Invitați speciali sunt celebra influenceriță Ana Morodan, Adelina Pestrițu, cântareața de muzică populară Olguța Berbec, iar surpriza evenimentului este Dorian Popa. Artistul cu milioane de urmăritori va fi manechin într-o prezentare de costume bărbătești super elegante, marca Felix Ramiro. Este pentru prima dată când Dorian va urca pe scenă în calitate de model, asa că emoțiile vor fi diferite.

În ultima seară a evenimentului Timișoara Fashion Week, cel mai râvnit artist, actor și vlogger, va face show în pași de top-model. „Joi, 8 septembrie, în parcarea VIP, vă aștept alături de cele mai frumoase domnișoare, la Timișoara Fashion Week”, a transmis Dorian pe pagina lui de Instagram.