Breaking news

Care sunt cele mai mari cazinouri din lume?

Dimensiunile cazinourilor variază de la… 0 pentru cazinourile virtuale, precum cazinouri online in Romania până la cazinouri cu suprafața de zeci de mii de metri pătrați.

Iată o listă a celor mai mari și impresionante cazinouri din lume:

  1. WinStar World Casino, Oklahoma, Statele Unite – 55.000 m2

Cine s-ar fi gândit că cel mai mare cazinou din lume se află nu în Nevada, ci în Oklahoma? Cu o suprafață de peste 55.000 m2, acest cazinou oferă acces la peste 7000 de aparate de joc, 100 de mese de joc și la o sală de bingo cu capacitatea de 800 de persoane. Pe lângă spațiul dedicat jocurilor aici se află și un teren de golf, un club de noapte, o bază sportivă, o piscină cu bar și un spa. Întreaga locație are un aer internațional, reflectat și în cele 17 restaurante, fiecare cu specific diferit.

  1. Venetian Macau, Macau, China – 50.000 m2

Clădirea în care funcționează acest cazinou este a șaptea din lume ca mărime după suprafață. Denumirea cazinoului este în deplină concordanță cu modul în care se reflectă imaginea sa în apa care îl înconjoară. Alte aspecte impresionante sunt cele 39 de etaje ale clădirii și numărul aparatelor de sloturi și al meselor de joc – 6000, respectiv 800. Locația inspirată de frumusețea Veneției oferă acces la spații de retail, săli de convenții și de luat masa și la o zonă de evenimente cu o capacitate de 15.000 de persoane.

  1. City of Dreams, Macau, China – 39.000 m2

Pe lângă cele 450 de mese de joc și cele 1514 mașini de jocuri, acest cazinou oferă în plus zone VIP, patru hoteluri, patru spa-uri, un spațiu de retail imens și numeroase buticuri care te vor ademeni cu cele mai atrăgătoare produse. Mai mult decât un cazinou, City of Dreams este o destinație de vacanță cu 30 de restaurante și baruri, expoziții de artă, un club de noapte și un teatru acvatic live.

  1. Foxwoods, Ledyard, Connecticut, Statele Unite, 31500 m2

Las Vegas întârzie în continuare cu intrarea sa în topul celor mai mari cazinouri din lume, deoarece pe al patrulea loc se află resortul Foxwoods din Connecticut. Acest complex include de fapt șase cazinouri diferite și are o zonă de joc de peste 31500 m2. În afară de jocuri de noroc, vizitatorii se pot distra la cumpărături într-un centru de shopping și în numeroase buticuri de lux. Alte activități disponibile sunt mersul la spa, golful, bowling și zip lining.

  1. Wynn Macau, Macau, China – 25.000 m2

Acest resort imens pune la dispoziția vizitatorilor, pe lângă spațiile de joc, și o galerie de artă, o piscină, un spa, patru restaurante de lux și multe magazine ale unor designeri celebri. Instalațiile de artă vizuală fac acest resort să iasă în evidență – ele includ un copac al prosperității, un dragon al norocului, și un acvariu fluorescent.

Mențiune specială: MGM Grand, Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii, 15700 m2

Cel mai mare cazinou din Las Vegas este al nouălea pe listă după mărime, dar numele său este recunoscut de fani ai jocurilor de noroc din toată lumea. Acest cazinou a schimbat industria din care face parte o dată cu lansarea sa în 1993 și este un punct de referință pe harta Las Vegasului.

>