Cântec pentru Haiti

we are the worldPentru a ajuta victimele cutremurului din Haiti, cântăreţi celebri s-au întâlnit spre a înregistra binecunoscuta piesă a lui Michael Jackson “We Are The World”. Varianta originală a fost înregistrată  cu mai bine de 25 de ani în urmă, lui Michael Jackson alăturâdu-i-se atunci vedete precum Lionel Richie, Ray Charles, Diana Ross, Smokey Robinson, etc.

Niciunul dintre acesta nu a fost invitat să participle la noua înregistrare,  care a fost făcută în acelaşi studio din Hollywood, sub atenta supraveghere a lui Quincy Jones şi a coautorului Lionel Richie.

Printre cele 70 de vedete care vor performa această faimoasă melodie se vor număra Barbra Streisand, Kanye West şi Celine Dion.  Sora lui Michael Jackson, Janet, nu a putut fi prezentă la sesiunea de înregistrări de la Hollywood, însă îşi va trimite partea de interpretare pe care o va realiza într-un studio din Atlanta.

Noua variantă a cântecului celebru “We Are The World”, ale cărui înregistrări continuă şi astăzi, este producţie a NBC şi va avea premiera mondială pe 12 februarie, în cadrul Olimpiadei de Iarnă de la Vancouver (Canada).

>