Breaking news

Campionul național la powerlifting, Alexandru Bunea, își spune povestea la Chefi la cuțite

Mai sunt 2 zile până la premiera sezonului 12 Chefi la cuțite! Sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu intră din nou în platoul jurizărilor pe nevăzute.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu intră din nou în platoul jurizărilor pe nevăzute, pentru a descoperi noi talente în arta gastronomiei cu care să se avânte în bătălia pentru încă un trofeu al celui mai urmărit show culinar. Iar preselecțiile acestui sezon se anunță pline de povești impresionante și întâlniri memorabile, dar și de verdicte neașteptate.

Unul dintre concurenții care pășește în acest weekend în platoul Chefi la cuțite este Alexandru Bunea, sportiv de performanță și totodată bucătar. Despre cum îmbină sportul cu bucătăria Alexandru a vorbit la întâlnirea cu jurații, cărora le-a dezvăluit povestea sa de viață inspirațională.

Campion național la powerlifting, el a descoperit pasiunea pentru gătit în același timp cu cea pentru sportul ridicărilor de greutăți, după o perioadă neagră în viața sa.

”Când aveam 14 ani, părinții mei au divorțat, iar eu am început atunci să lipsesc de la școală. Ulterior, am renunțat la studii și am intrat în niște anturaje dubioase. Dar până să fiu arestat pentru trafic de droguri nu am realizat cu adevărat că o luasem pe o pantă greșită. Am scăpat cu o suspendare, dar acela a fost momentul în care m-am hotărât să-mi schimb viața”, a mărturisit Alexandru, pe care sportul, dar și descoperirea meseriei de bucătar l-au ajutat să se reinventeze, găsindu-și un nou drum care i-a adus multe satisfacții. Întreaga poveste telespectatorii o vor afla în acest weekend, la Chefi la cuțite, când Alexandru va găti în bucătăria show-ului culinar, cu speranța că preparatul său îl va propulsa în etapa următoare a competiției.

Cele 5 ediții ale premierei maraton Chefi la cuțite vor fi difuzate sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30, în următoarele săptămâni show-ul culinar fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

>