Brad Pitt şi Angelina Jolie se despart

bCuplul de aur al Hollywodd-ului este în pragul divorţului, informează presa britanică.

Vestea despărţirii a fost raportată astăzi de cel puţin două tabloide britanice. The Sunday Times a precizat că Brad şi Angelina au semnat deja documente legale care pavează calea către separare, implicând o sumă de peste 210 milioane de euro şi custodia comună a celor şase copii ai cuplului.

Potrivit tabloidului britanic, News of the World, acordul de separare dintre cei doi actori include o înţelegere privind împărţirea în mod egal a vastei averi a celor doi şi custodia comună a copiilor, precum şi modul în care vor fi împărţite reşedinţele cuplului şi bunurile pe care acesta le deţine.

Tabloidul informează că Brad Pitt şi Angelina Jolie au început pregătirile pentru separare în decembrie, când au vizitat o firmă specializată în divorţuri din Los Angeles.

Toate aceste informaţii nu au fost confirmate, deocamdată, de reprezentanţii celor două vedete, dar zvonurile par a circula de câteva luni.

Brad Pitt şi Angelina Jolie formează un cuplu din 2004, când s-au întâlnit pe platourile de filmare a peliculei “Mr and Mrs Smith”.

>