Breaking news

Boc a închis spitale iar Ponta închide judecătorii

Dacă Guvernul Boc a închis spitale și școli în România, Guvernul Ponta se apucă de desființat judecătorii și parchete sub pretextul economiei la bugetul de stat.

sebiÎn 23 de ani de așa zisă democrație, în România s-au închis 57 de spitale câteva sute de școli pe motiv de economie la buget. Startul l-a dat Guvernul Boc cu spitalele și școlile iar Guvernul Ponta continuă procedura cu judecătoriile parchetele și școlile.

Pe 1 aprilie 2011, Guvernul Boc închidea 57 de spitale pe motiv că sunt ineficiente și mănâncă degeaba banii de la buget și că populația din localitățile respective, pot să se plimbe pe banii lor pe la orașe ca să se caute la sănătate. Nicio clipă nu s-au gândit guvernanții la faptul că prin aceste măsuri îngrădesc dreptul la sănătate al românilor și că practic îi omoară în mod voit.

Tot pe motiv de ineficiență au fost închise și comasate sute de școli în România fără să se ia în calcul că mii de elevi sunt puși pe drumuri sute de km dacă vor să învețe.

Acum în 2013, tot pe motiv de ineficiență și pentru economie la buget, Guvernul Ponta va închide 30 de judecătorii și parchete. Prin această decizie, se va face anual, o economie la buget de circa un milion de euro, potrivit estimărilor Ministerului Justiției. Adică fix un mizilic.

Nici Ponta nici Cazanciuc nu se gândesc la faptul că prin această măsură pun pe drumuri oamenii care vor să-și caute dreptatea în instanță și că prin acest fel le îngrădește dreptul la justiție.

Guvernul Ponta are în plan să mai închidă niște școli pe motiv de lipsă de elevi, fie prin comasare, fie prin închidere definitivă până când se vor naște alți copii.

Așadar în România, Guvernele închid, școli, spitale, judecătorii și parchete, dar înființează ministere, agenții și departamente care spoliază bugetul de stat doar pentru că servesc intereselor de partid.

Cu astfel de politică falimentară făcută în bătaie de joc la adresa populației, România nu are un viitor strălucit.