Breaking news

Beneficii multiple dacă te angajezi acum la un studio de videochat pentru bărbați

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă este bine ca, din start, să îți stabilești niște priorități. Una este să fii angajat pe un salariu minim care oricum nu îți ajunge lună de lună și cu totul altceva este să îți faci o carieră într-un domeniu relativ nou. Dacă ambițiile tale vizează cea de-a doua opțiune, află că această oportunitate există, prin beneficiile variate, dacă te angajezi ca model de videochat. Dar nu oriunde, ci la unul dintre cele mai bune agenții din acest domeniu, mai precis la TeamVision Studio. Detalii afli mai jos.

Ce poate fi așa de avantajos în a fi model de videochat?  

Aceasta este genul de întrebare pe care și-o pun persoanele care nu știu exact despre ce este vorba. Un loc de muncă stabil, un contract semnat imediat după interviu și un salariu satisfăcător – afla despre beneficii la un studio de videochat pentru barbati din acest articol.

În primul rând vorbim aici despre o echipă sudată, care te ajută la orice pas pentru a avansa în ritmul tău. Apoi, desigur, contractul de muncă care este avantajos deoarece garantează forme legale și salarii peste cel minim pe economie. Desigur, partea minunată este adusă de către bonusuri care cresc în timp, odată cu experiența. Te poți împrieteni cu colegii tăi deoarece sunt de vârste apropiate și au aceleași pasiuni.

Sigur că și condițiile de muncă sunt excelente, camere decorate conform personalității fiecărui model te așteaptă, plus echipament tehnic de calitate. Vorbim și de confidențialitate aici, pentru că cei care apelează la modele sunt persoane din afară. Discreție și bun-gust, o combinație pe placul fiecărui model.

Cerințe la angajare, care ar fi acestea?

Angajator nou, cerințe noi se poate spune dar acestea nu se referă numai la experiență ci la felul plăcut de a fi. Apoi vorbim aici de calități de bun psiholog, de simțul umorului și de deschidere la tipologii diferite de clienți. Nu în ultimul rând este cerută o cunoaștere a limbii engleze, cel puțin la nivel conversațional, deoarece comunicarea se face în această limbă.

Pentru întreținere fizică, la TeamVision Studio se mai găsesc și săli de forță, pentru exerciții fizice, dar și pentru petrecerea timpului liber. Un alt beneficiu important pe care nu îl acordă mulți dintre angajatori este alegerea timpului optim de lucru, conform cu bioritmul fiecăruia. Dimineața, la prânz sau noaptea, orice model poate opta pentru una dintre aceste variante.

Într-un mediu profesional dezvoltarea personală este prioritară

Dacă te tentează o carieră în acest domeniu, nu mai sta pe gînduri și completează formularul de pe pagina oficială. Într-un timp scurt vei fi chemat la o discuție cu un managerul de la TeamVision. Dacă discuția decurge mulțumitor, următorul pas este semnarea contractului și începerea activității. Vei fi de asemenea stimulat de comisioanele câștigate, care pot ajunge și la 65%. Cu cât vei fi mai implicat, cu atât sumele de bani vor crește. Visul de a avea o acasă sau o mașină este aproape de tine așa că profită de șansa oferită de TeamVision Studio.

Detalii suplimentare pe pagina oficială.

Contact: contact@teamvisionstudio.ro

>