Breaking news

Băuturi răcoritoare toxice. Ce răcoritoare îţi distrug sănătatea?

Pentru persoanele care nu au răbdare să citească o listă întreagă, se poate afirma pe scurt că toate băuturile răcoritoare de pe piaţă atacă şi distrug organismul.

Probleme grave de sănătate pot cauza atât sucurile şi energizantele, cât şi berea. Până şi aşa numitele sucuri naturale, despre care producătorii susţin că ar conţine pulpă de fruct, au în conţinutul lor conservanţi şi coloranţi toxici.

Coca-Cola este cea mai renumită băutură răcoritoare carbogazoasă, aflându-se şi în topul lichidelor care conţin substanţe cancerigene.Se ştie de foarte multă vreme că atunci când pui într-un pahar de cola o bucată de carne, aceasta este dezintegrată în câteva ore. Ca informaţie nouă, realizatorii unui film documentar britanic au arătat că Coca Cola Diet, conform datelor statistice, stimulează cancerul cerebral.

Tropicana poate fi descrisă la rândul său ca “otravă curată’. Tropicana, care imită gustul sucului de portocale, conţine fungicid, iar descoperirea a fost făcută de o companie care produce tot răcoritoare.

Red Bull şi toate celelalte băuturi din categoria energizantelor au foarte multe substanţe toxice care distrug ficatul şi care pot afecta grav inima şi tensiunea arterială.

Wei Chun este o băutură produsă de o companie amendata pentru chimicalele în exces folosite pentru fabricarea produsului.

Nu în ulttimul rând, berea. Aceasta conţine un nivel crescut de etanol, gaz recunoscut de ONU ca fiind o arma de distrugere în masă. În plus, berea determină apariţia problemelor de greutate şi complică procesul digestiv.

 

>