Breaking news

Băsescu, umilit în ultimul hal, de români, chiar la nunta fiicei sale

Președintele suspendat și reîncarnat al României, Traian Băsescu și-a măritat sâmbătă fiica cea mică. Atât cununia civilă cât și cea religioasă, s-a desfășurat cu protestatarii la ușă care l-au huiduit copios pe Băsescu.

EBA, fata lu tata, făcută în 2009 și europarlamentar, este de ieri o DOAMNĂ. Și pentru că Băsescu nu are băieți, Elena a decis să-și păstreze numele de fată ca să-l ducă mai departe să nu i se piardă urma.

Românii care au votat pe 29 iulie, demiterea lui Băsescu, au venit sâmbătă atât la cununia civilă de la Primăria sector 2 cât și la cununia religioasă de la Catedrala Sf Spiridon Cel Nou, să-i ureze de dulce lui Traian și fiicei acestuia.

Protestatarii l-au huiduit la greu pe Băsescu, l-au făcut javră ordinară, i-au cerut demisia și i-au strigat lui EBA să vină la nunta ei și DNA.

Băsescu a contracarat manifestanții, plătindu-și aplaudaci. A adus un grup de românași, plătiți cu doi lei, cărora le-a dat câte un trandafir în mână și i-a pus să îl aplaude și să-l ridice în slăvi.

Și dacă lumea îl ”aclama„ Băsescu s-a gândit să le facă cu mâna și să-i salute copios pe aplaudaci, asemeni lui Ceaușescu la pelerinajele prin țară.

Chiar dacă zâmbea cu gura până la urechi, Băsescu masca în realitate frustrarea că românii i-au stricat nunta fiicei sale, preaiubită.

Răzbunător din fire, Băsescu își va da arama pe față, începând de mâine, și își va arăta din nou colții, prin discursuri acide la adresa celor care l-au huiduit. Și cu siguranță va spune că au fost puși de Voculescu să-l huiduie și că în realitate nu 7,4 milioane de eprsoane au votat demiterea lui că au fost fraude masive la referendum și că noroc cu Macovei, Reding, Merkel și Barroso care au oprit la timp lovitura de stat.

Nici vorbă de demisie și de reconciliere cu poporul, Băsescu își va bătea în continuare joc de români, ca să-și satisfacă orgoliul de a fi dictator peste țară.

Știrea care va rămâne peste ani cu privire la căsătoria lui Elena Băsescu va fi: Băsescu, huiduit de români, la nunta fiicei sale.

S-a încheiat și nunta secolului de pe mapamond, cu o concluzie EBA+SYDA=LOVE, iar poporul….ducă-se draku.