Breaking news

Băsescu știa că Udrea va fi săltată de DNA, de aia nu s-a mai înscris în PMP!!!

E clar ca lumina zilei că Traian Băsescu ”știa” încă din decembrie 2014, că Elena Udrea va fi săltată de DNA la început de 2015. Și din acest motiv a refuzat să se mai înscrie în PMP și să se mai afișeze cu Udrea în spațiul public.

sebi popescuTraian Băsescu știa că protejata lui va fi înhățată de procurorii lui Kovesi, imediat ce el nu mai este președintele României.

Așa se explică de ce Băsescu nu s-a mai înscris în Partidul Mișcarea Populară așa cum declarase în campania electorală.

Nici covorul roșu întins de Udrea la sediul PMP, nu l-a făcut pe Băsescu să se înscrie în partid. Întrucât știa ce va păți protejata lui va fi cercetată penal de DNA, și ulterior arestată.

De unde știa Băsescu că Udrea va ajunge să fie anchetată de DNA?! Răspunsul este simplu: de la Kovesi. Că de aia a pus-o la SRI, ca să-i dea raportul și să nu iasă din cuvântul lui.

Numai că porcăriile pe care le-a făcut Udrea până acum, împreună cu liderii PDL, cu Alina Bica și cu fostul ei soț, Dorin Cocoș, se vedeau din avion și era imposibil să nu se ajungă la acest deznodământ.

Cu siguranță Băsescu a ”discutat” și ”negociat” cu Kovesi, ”predarea” lui Udrea la DNA. Băsescu a fost de acord ca DNA să îi deschidă dosar penal lui Udrea, dar…să aibă ”grijă” de ea. În sensul că să o menajeze, să nu o aresteze din prima.

Eventual, dacă bomba nu explodează pe la colțuri, să-i dea doar control judiciar și dosarul penal să fie tergiversat cât de mult se poate.

Târgul lui Băsescu cu Kovesi, în privința lui Udrea, a fost făcut ca el să scape basma curată de Dosarul Flota. Ceea ce s-a și întâmplat. Băsescu a ”sacrificat-o” puțin pe Udrea ca să-l scoată din pârnaie și pe fratele său, cu ajutorul căruia a luat șpagă de la clanul interlop Bercea.

Este începutul sfârșitul clanul Băsescu, sau DNA face puțin tam tam cu Udrea, de dragul mulțimii, după care bagă tot sub preș și închide dosarul pe modelul Flota?!