Breaking news

Băsescu spune că a reformat statul de drept cu penali precum Bica, Udrea și Horia Georgescu

Traian Băsescu se laudă că el a reformat statul de drept din România, cu pușcăriași precum Alina Bica, Elena Udrea și Horia Georgescu.

sebi popescuEnervat la culme că băsiștii pe care el i-a uns în zece ani de zile, în funcții de conducere cheie pentru a controla tot în România, Băsescu spune că Bica, Udrea și Georgescu au fost oamenii lui cu care el a reușit să reformeze statul de drept.

Adică recunoaște pe față că i-a pus pe toți în funcție doar pentru a-i controla. Despre Udrea era clar ca lumina zilei, că blonda juca după cum îi șoptea la ureche Băsescu. Tot de la fostul Președinte al României aflăm că acesta se ”consulta” cu Alina Bica în privința anchetelor din marile dosare instrumentate de DIICOT, precum ”Rompetrol”. Așadar, Băsescu spune cu subiect și predicat că intervenea pe față în anchetele procurorilor.

Adică a încălcat Constituția și în privința separației puterilor în stat. Însă nu ar fi prima oară și nici ultima. Disperarea îl face pe Băsescu să dea din casă mai mult decât și-ar dori, încercând să-i apere pe cei care i-au construit regimul băsist în ultimii zece ani de zile.

Acum că unii din pionii lui importanți sunt la răcoare, Băsescu se roagă cu cerul și pământul și apoi trece la amenințări la adresa lui Coldea, Kovesi și Livia Stanciu. Încercând prin toate mijloacele să-și scoată de la pârnaie pe Udrea, Bica și Horia Georgescu.

Toți aceștia au furat de au rupt, având protecție de la Băsescu. Însă, nu ei au oprit toți banii din jaful național. O mare parte a ajuns în finanțarea campaniilor electorale ale PDL și Traian Băsescu.

Iar o parte….încă nu se știe, sau..nu vrea să se știe…încă.

Zi de zi, Băsescu devoalează singur forțat de împrejurări,l tot ce a făcut în cei zece ani de zile de Președinte al României. Așa aflăm ce fel de oameni a pus Băsescu în instituțiile statului și vedem ce au făcut ei în acele funcții. Cu alte cuvinte, Băsescu a pus hoți în funcții publice care au forat de au rupt, pentru ei, pentru el și pentru alții.

Băsescu simte că este tot mai aproape de răcoare și încearcă cu disperare să scape de cătușe. Însă un vechi proverb românesc spune că: ”De ce ți-e frică, tot nu scapi”.

 

>