Breaking news

Băsescu confiscă cu japca sediul Antena 3, cu ajutorul DNA

loading...

Băsescu a reușit vineri, să dea o lovitură devastatoare atât lui Dan Voiculescu cât și trustului Intact. Într-o clipă, Curtea de Apel, la cererea DNA a dispus trimiterea după gratii a lui Voiculescu, pentru următorii 10 ani dar și confiscarea averii acestuia inclusiv a sediului Antena 1 și Antena 3.

sebiDecizie șocantă a justiției române, aservită lui Băsescu. Aflat pe final de mandat, Băsescu a reușit să pună mâna pe sediul Antena 3, prin intermediul DNA.

Vineri, completul de doi judecători de la Curtea de Apel, ales special pentru a da un verdict în dosarul ICA, a dispus confiscarea sediului Antena 1 și Antena 3 dar și a sediului Grupului Grifco, alături de alte case ale lui Dan Voiculescu și a unor importante sume de bani, de ordinul milioanelor de euro.

Condamnarea la zece ani cu închisoare pentru Dan Voiculescu, acuzat că ar fi spălat bani prin privatizarea ICA, este picătura care umple tabloul execuției judecătorilor de la Curtea de Apel.

În nici o lună de când au fost numiți în completul de judecată care să judece acest dosar al lui Voiculescu, cei doi judecători au și dat sentința după ce au respins pe bandă rulantă TOATE probele și solicitările avocaților apărării. Dovedind în acest fel că tot procesul a fost o mascaradă și o comandă politică a lui Băsescu, care dorea cu orice preț să închidă gura lui Voiculescu.

Mai mult de atât fostul expert DNA, Gheorghiu Dumitru a spus că Aurelia Nicolae cea desemnată să stabilească prejudiciul în cazul privatizării ICA, a umflat din pix valoarea acestuia. Adică a falsificat un document oficial al DNA în baza căruia Dan Voiculescu și alte 12 persoane au fost băgate la închisoare.

Băsescu dovedește încă odată că el nu apără independența justiției, el o controlează, el dă verdicte pe care alții le aplică în realitate. El este cel care și-a construit un sistem judiciar mafiot de lichidare a dușmanilor și a presei care-i este potrivnică. Justiția din România nu se atinge însă de familia Băsescu, de Băsescu Traian și de afacerile penale ale acestora și apropiaților lui.

De ani de zile la DNA zace dosarul Flota unde Băsescu este inculpat. Casa din Mihăileanu, spălarea de bani în afacerea cu terenul de la Cășuneanu, și lista el lungă cu afacerile penale ale lui Băsescu.

Confiscarea sediului Antena 3 este o lovitură cumplită, nedreaptă și de-a dreptul incredibilă, care pune sub semnul întrebării emisia canalului de știri. Practic Antena 3 nu mai are de unde să emită și DNA va veni să revendice clădirea.

Culmea culmilor, care arată încă odată cum a fost ”mersul” acestui proces injust și profund corupt în pur stil mafiot, este că Laura Codruța Kovesi a fost desemnata de Curtea de Apel să se ocupe de confiscarea sediului Antena 3.

În orice moment DNA poate veni la sediul Antena 3 să pună sechestru pe clădire și să dispună evacuarea clădirii, aruncând efectiv în stradă redacția, aparatura și tot ce se află în clădirea din Băneasa.

Această decizie, deși nu închide efectiv Antena 3, cu siguranță îi va bulversa și îngreuna emisia și existența canalului de știri.

Fără a exagera în vreun fel, această decizie de azi din vinerea neagră, reprezintă cu adevărat o lovitură la statul de drept din România, dată de culmea, de cei care trebuie să aplice legea: JUDECĂTORII.

Când vezi o astfel de decizie te întrebi dacă mai ai vreo șansă să-ți câștigi dreptatea în justiția din România.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>