Breaking news

Băsescu amenință în direct la tv, un senator, iar DNA doarme-n post

loading...

Traian Băsescu amenință fără greață, în direct, la tv, la o oră de maximă audiență, un senator al României, iar procurorii DNA dorm în post, că deh, suntem încă în Postul Paștelui.

seby editorialBăsescu nu mai are nicio limită. Disperat să își apere moșia de la Nana, Președintele României a ajuns să o amenințe în direct la Realitatea TV pe senatorul PSD, Gabriela Vrânceanu Firea. Cu o nonșalanță incredibilă, Băsescu i-a transmis senatoarei să stea în banca ei dacă vrea ca soțul ei să mai vină acasă. Cu alte cuvinte, Gabi Firea să o lase mai moale cu comunicarea la Comisia Nana că altfel pune DNA pe primarul Florentin Pandele, soțul senatoarei, că îi găsesc procurorii ceva necurat pe la primăria din Voluntari și îl bagă la închisoare.

Dacă președintele Franței, Germaniei, Italiei, sau cel al SUA ar fi făcut așa ceva, a doua zi, toată procuratura era pe el și presa îl toca mărunt până când își dădea demisia. Numai că România nu este nici în comunism nici în democrație, este în pur regim băsescian iar legea se aplică după cum vrea marinarul. Ce stat de drept, ce separație a puterilor în stat, ce justiție, suntem în STATUL DE DREPȚI ÎN FAȚA LUI BĂSESCU. Cum vrea suflețelul lui așa se face. Iese la televizor și începe să dea comandă la justiție, la procurori, după bunul plac. Și instituțiile statului, alea independent de băsiste ce sunt, execută întocmai ordinul comandantului suprem.

Trecem peste instituțiile eșuate ale statului român care se activează doar la comandă politică și ne punem speranța în ambasadele de la București, ale principalelor țări cică democratice, gen SUA, Germania, Franța, Olanda, Marea Britanie…etc. Numai că și astea tac mâlc și nu spun nimic de amenințarea directă a lui Băsescu la adresa unui senator al României. Oare de ce tac? Poate pentru că își urmăresc interesele economice și geo-politice și că Băsescu le servește toate aceste interese????

Dacă DNA-ul era o instituție funcțională și perfect independentă, așa cum spunea săptămâna trecută Kovesi, se autosesiza și începea urmărirea penală a lui Băsescu. Aaaaa, scuzați am uitat, Băsescu are imunitate, nu conferită de vreo lege din România sau de către Constituție, ci de către Măritul Procuror Daniel Morar.

Și uite așa, Băsescu face ce vrea mușchii lui în țara România care de zece ani a devenit BăsMania unde tot se face doar cum vrea el. Condamnări și execuții în direct, amenințări, lecții de morală, justiție și economie.

Băsescu poate chiar ucide pe cineva și nu va păți nimic pentru că are imunitate de la Morar. Este foarte grav că în România anului 2014, avem un astfel de individ pe post de președinte care NU RESPECTĂ NICIO LEGE. Și cu toate astea este în funcție și își bate joc de o țară întreagă. Cred că Ceaușescu se răscolește în mormânt când vede cine se lăfăie în palatele și vilele lui și cred că ar fi invidios de iscusința malefică a lui Băsescu.

Omul ăsta nu știe să spună o vorbă bună, nu știe să poarte un dialog constructiv. Știe doar să distrugă, să învrăjbească pentru a fi el dictatorul perfect care taie și spânzură peste tot. Doamne, chiar ne-ai uitat de tot pe noi, românii!!! Ce blestem, ce penitență, ce chin?! Pentru ce?!!!

loading...