Breaking news

Băsescu a transformat Constituția României în hârtie igienică

Constituția României, legea fundamentală a țării, este transformată în hârtie igienică de Băsescu, ori de câte ori vrea să se șteargă în părțile moi, umilindu-și astfel adversarii politici dar și poporul român.

sebiCu un tupeu fantastic, Băsescu nu doar calcă în picioare prevederile constituționale, dar transformă legea fundamentală în armă politică, iar după ce își atinge obiectivele, o aruncă la coș precum hârtia igienică.

Constituția e pentru Băsescu doar o armă cu care își atacă adversarii și își justifică în mod aberant, deciziile.

Băsescu este întâiul jurist al țării și interpretează prevederile constituționale după bunul plac astfel încât doar el să aibă de câștigat, știind că CCR îi va da dreptate.

Deși face campanie electorală cu nesimțire, pentru PMP, Băsescu sfidează o țară întreagă spunând că el a participat la o acțiune pe plajă și că poate purta orice tricou vrea și că nici vorbă să fi încălcat Constituția României.

Imediat ce a aflat că Ponta l-a reclamat la CCR,Băsescu a depus și el o sesizare la curte reclamând un conflict de natură juridică între președinte și premier, pe motiv că acesta din urmă refuză să contrasemneze niște decrete de decorare a lui Constantin Opriș și a lui Horia Roman Patapiepici.

Umilul său slugarnic, Augustin Zegrean a stabilit ca ambele sesizări să se discute la curte în aceeași zi, și sunt șanse ca Băsescu să câștige cu 2-0.

Băsescu nu mai are niciun fel de respect pentru lege, însemnele naționale sau poporul care l-a făcut ce e acum, încât a ajuns să spună că ”păcat că are steagurile în spate”, că ar fi purtat și la Cotroceni, tricoul cu sloganul de campanie al partidului lui Udrea.

Atât este de disperat să rămână la putere și să o vadă pe Udrea la Cotroceni în locul lui, încât este în stare să facă orice, fără limite și fără milă.

Băsescu ar băga și țara în război doar pentru ca parașuta de Udrea să devină președinte. Cât rău mai poate face acest individ poporului român? Oare nimeni nu i se poate opune? Oare nimeni nu are un antidot pentru a-l neutraliza?

>