Breaking news

Asesoft preia contracte de distribuţie de la Flamingo

asesoft_logo1Asesoft Distribution colaborează în derularea analizei Consiliul Concurenţei cu privire la preluarea unor contracte de distribuţie de la Flamingo Internaţional, proces pornit în 2009 cu scopul consolidării afacerii şi creşterii performanţelor de busines ale companiei de distribuţie într-un mediu extrem de competitiv demonstrat de piaţa IT locală.
„Noi considerăm că operaţiunea prin care Asesoft Distribution a preluat o parte din activitatea de distribuţie a Flamingo Internaţional a respectat legea şi nu a necesitat o notificare către Consiliul Concurenţei, nereprezentand o operaţiune de concentrare economică în sensul dispoziţiilor Legii 21/1996. Mai mult, noi am făcut publice detalii cu privire la preluarea contractelor de distribuţie de la Flamingo Internaţional încă de la momentul finalizării discuţiilor, în martie 2009, ” a declarat Răzvan Ziemba.
„Asesoft Distribution va continua procesul de consolidare şi de dezvoltare pe piaţă românească, dorind astfel să facă faţă competiţiei economice cu celelate mari grupuri IT regionale şi europene. Cooperarea cu Consiliul Concurenţei este una foarte importantă pentru Asesoft Distribution. Acţiunea instituţiilor statului pe piaţa din România va duce la atingerea unor niveluri mai bune de calitate şi a unor preţuri mai mici oferite consumatorilor,” a declarat Răzvan Ziemba.

>