Breaking news

ARD, o alianță formată din securiști, extremiști, legionari și șpăgari

Alianța România Dreaptă este condusă de patru lideri alești pe sprânceană. Unul securis, altul legionar, altul extremist și unul șpăgar.

Alianța România Dreaptă, care ascunde PDL, promite să repornească inima României cu ajutorul lui MRUnguent, Aurelian Pavelescu-extremist, Mihail Neamțu-legionar și buldogul Vasile Blaga-vameșul șpăgar al PDL.

Plini de bube peste tot, cei patru co-președinți ai alianței care promite că ne ARD-e, nus buni decât să fie aroganți, infatuați, să lanseze scenarii securiste, pentru că nu au ce să le spună românilor.

MRUnguent îl amenință pe Antonescu că dacă îi scoate dosărelu, își ia adio de la cariera politică.

Mihail Neamțu recită poezii legionare în campania electorală dându-se naționalist dar fraternizează cu extremismul.

Aurelian Pavelescu, ăla mic și cu apu mare, a condus în anii 90 un partid extremist și acum se dă democrat de centru dreapta, după ce în doar 10 ani a ajuns prin patru partide, concurând la traseistul secolului.

Vasile Blaga, buldogul PDL, care latră la ună pentru că nu are audiență, este un vameș uns cu toate alifiile, și cunoaște foarte bine emcanismul prin care se aduna șpaga în vămile din vestul țării care în mare parte mergea în conturile PDL.

Cu astfel de indivizi ARD vrea să câștige voturile românilor ca să mai nenorocească țara încă patru ani d ezile, sub oblăduirea lui Băseescu, cel care îl bagă la înaintare pe Lăzăroiu să spună că dacă îl mai suspendă USL, UE ne dă…ue iar SUA renunță la parteneriatul strategic. Așa e când nu ai teme de campanie, faci scenarii apocaliptice, în speranța că mai convingi 5 adormiți să pună ștampila pe tine.

Băsescu se crede statul de drept în România, și crede că este de neînlocuit și atât de mult în ”apreciază” Obama care l-a primit în 2011 în pauza lui de masă fără să anunțe oficial vizita.

Băselu și conislierii lui inteligenți, vor să ne prostească spunând că UE și SUA îl apreciază enorm și fără el nu mai sunt interesați de România.

Adică, SUA renunță la scutul antirachetă și UE renunță la o piață de desfacere de 20 d emilioane d elocuitori, doar că Băsescu va fi supendat a treia oară. Poate copii de la grădiniță îl vor crede pe Lăzăroiu….poate!

>