Breaking news

Andreea Bostănică, cea mai virală artistă de pe TikTok România, a lansat piesa “Ce asculta inima” – VIDEO

Andreea Bostanica lanseaza videoclipul piesei “Ce asculta inima”, produs de echipa celor de la The One Records. Videoclipul noului single a fost foarte asteptat de public, sunetul piesei devenind viral pe TikTok, pe el creându-se deja mii de tiktok uri.

Versurile noului single “Ce asculta inima” se concentreaza pe subiectul atractiei adolescentine dintre doi prieteni care se plac, dar care nu isi marturisesc unul altuia aceasta pasiune ascunsa din teama de a nu strica prietenia dintre ei.

Mesajul piesei este un indemn adresat celor aflati in aceasta situatie pentru a face pasul in marturisirea iubirii ascunse chiar si cu riscul unui posibil refuz si a dragostei neimpartasite.

 “Melodia Ce asculta inima compusa de producatorii mei de la The One Records, Claudiu Cota si Dael Damsa, este piesa mea preferata in acest moment. Prin ea retraiesc emotiile pe care le-am simtit pana in acest moment al vietii mele.  Fiind adolescenta, am in suflet un amalgam de emotii, insa pe toate le directionez intr-o zona pozitiva. Iubesc oamenii din jur, oamenii care imi sunt alaturi si imi urmaresc fiecare pas pe retelele de socializare si nu in ultimul rand familia si prietenii.  Sunt un om fericit si simt ca versul “Iubirea e cel mai mare HIT” trebuie sa urle din sufletul fiecarui om“, a declarat Andreea Bostanica.

Videoclipul piesei a fost creat de echipa talentata a celor de la MAU Creative cu care Andreea a lucrat si la videoclipurile anterioare.

Scenariul videoclipului are ca inspiratie filmul “Warm Bodies”, fiind o comedie cu tenta horror, punandu-i in valoare calitatile actoricesti ale Andreei.

Andreea Bostanica si-a inceput cariera de vlogger in 2017, canalul ei insumand pana in prezent un nr. de peste 92M views, aflandu-se in prezent in topul celor mai populare și relevante vloggerite / influencerite din Romania si Moldova, cu un fanbase foarte activ atat pe Youtube (604k Subscribers), Instagram (776k followers) și pe TikTok ( peste 3,7M Followers). Videoclipurile ei au fost foarte bine primite de catre public : Da Play (aprox 4,9 M views), BFF (peste 3,5 M views), Swipe Up (peste 3,4M views), Uit de Noi (1,4 M views), De ce Noi (1,1M views) si Diamantul (2,2M views) avand un engagement foarte mare (un nr. de comentarii intre 10-25k / video).

>